Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 75. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret İle İpek Arasında Süpriz Gelişme!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 75. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret İle İpek Arasında Süpriz Gelişme!

Star Tv’nin 3 sezondur her bölümü heyecanla izlenen İstanbullu Gelin dizisinin, 75. yeni bölümü 8 mart cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü ile ilgili merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı. Okan’ın aşk itirafı yüzünden, Fikret ile İpek’in arası boşanma aşamasına gelmişti. İstanbullu Gelin 75. bölüm fragmanı izle! Fikret İle İpek arasında süpriz gelişme yaşanacak.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Fikret İle İpek Arasında Süpriz Gelişme!

İstanbullu Gelin, bu bölümünde tüm aile bir arada mutlu bir birliktelik için bir arada. Okan’nın yaptıkları yanına kalıyor ve Fikret ile İpek tekrar bir araya geliyor.

İstanbullu Gelin 75. bölüm ilk fragman yayınlandı. Fragmanda; Fikret ile İpek’in arası düzeliyor. Fikret, İpek ile yeni baştan başlamak için büyük bir süpriz hazırlıyor ve tüm aile üyelerinin önünde diz çöküp evlenme teklif ediyor.

İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 74. BÖLÜM ÖZETİ!

Süreyya, İpek’i yeni evine gittiğinde, Okan’ın, İpek’e aşk itirafında bulunduğu anlara şahit olur. İpek, Süreyya’ya bu gördüklerini, Fikret’e anlatırsın diye çıkışıyor. Süreyya, teyzesine gidiyor ve ne yapması gerektiğini soruyor. Teyzesi de susması gerektiğini söylüyor.

FARUK’UN SÜREYYA’YA SÜPRİZİ!

Faruk, Süreyya’ya evlilik yıl dönümü için süpriz hazırlıyor ve Süreyya unuttuğu için hediye almadığı için üzülüyor. Faruk, Süreyya’ya,kendisi ile evlendiği için ömür boyu şükredeceğini söylüyor. Süreyya, Faruk’un sekreteri ile birlikte çekilmiş fotoğrafını görüyor ve büyük bir şok yaşıyor.

Adem, Dilara’nın Güneş’i evden kovmasını sindirmeye çalışırken, bir taraftan da Güneş ile olan beraberliğini devam ettirmeye çalışıyor. Çünkü, Adem, Güneş ile olan beraberliğinde çok mutludur. Güneş, Adem ile konuşurken ona, kendisinin annesini üzen bir kadın olduğunu söylüyor.

FİKRET HER ŞEYİ DUYUYOR!

Okan, Fikret ile İpek’in ayrılmasına neden olan kendisi olmasına rağmen onların ayrılmasını fırsat bulup, İpek’in yeni eve giderek ona aşkını ilan etmişti. Esma hanım, Okan ile İpek’e ilanı aşk ettiğini ve bunu Süreyya’nın bildiğini öğrenip deliye dönüyor ve Garip bile ona engel olamıyor ve Süreyya’ya hesap sorarken Fikret merdivenlerden çıkarken tüm konuşulanları duyuyor.

İstanbullu Gelin 74. Bölüm Yayınlandı! Fikret’e Ağır Şok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler