Ana SayfaDizilerSurvivor 5. Hafta 19. Bölüm Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 5. Hafta 19. Bölüm Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesi 5. hafta 19. bölüm ile ekranlara geldi. Survivor son bölümünde oynanan ödül oyunlarında iki takımda kıran kırana mücadele etti. Türk takımından Sabriye sakatlık yaşadı. Ödül oyununu kazanan takım belli oldu.

 2019 Survivor Yarışmacıları

Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Survivor, son bölümde yapılan ödül oyunundan sonra salı akşamı yapılacak SMS oylaması ile Türk takımından adaya kim veda edecek belli olacak. 5. haftaya dokunulmazlık oyunlarını Yunan takımına kaptıran Türk takımı ödül oyunlarına stresli girdi. Ama Yunan takımını yenip ödül oyununu kazanmayı başardı.

Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM TÜRKİYE!

Acun, oyuna başlamadan önce yarışmacılara, Yunan takımının ikinci ve üçünü dokunulmazlığı kazanarak, konseye yolladığını ve ödülle konsantre olmalarını istedi.Karşısında istekli bir takım gördüğünü söyledi.

Seda söz aldı ve dokunulmazlıkları kaybettik ama bu ödül oyununu alacaklarını söyledi.

Atakan ise, çok güçlü geldiklerini, konseyden sonra kendisini daha iyi motive olduğunu ve kazanarak kendine gelmek istediğini söyledi.

Kıyasıya bir mücadelenin ardından Türk takımı ödül oyununu almaya başardı.

Türkiye 10 – Yunanistan  7

SABRİYE’NİN ZOR ANLARI!

Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu

Survivor 19. bölümde, Sabriye- Dalaka karşılaşmasında, Sabriye suya atlarken sert bir hareket yaptı ve belinden sakatlandı. Feryat etmesinin ardından arkadaşları yardımına koşarak onu sudan çıkarttılar. Sabriye’nin şu an sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki yarışmalarda yer alabileceği bilgisine ulaşıldı.

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU ALAN YARIŞMACILAR!

Murat Ceylan’ın sunumunda gerçekleşen sembol oyunundan önce yarışmacılarla sohbet eden Ceylan, Sabriye’ye ikinci kez geldiği Survivor macerasının nasıl gittiğini sordu.

Sabriye, Adaya henüz alışmakta biraz zorluk çektiğini, güzel bir hayatının olduğunu, oradan çıkıp buraya geldiğini, adapte olmaya çalıştığını, yarışmacılardan bir iki kişi dışında herkesle iyi anlaştığını ve arkadaşlarını çok sevdiğini söyledi.

Hikmet ise, Survivor’un beklediğinden daha zor çıktığını artık adapte olduğunu söyledi.

Erkeklerde sembol ödülünü Hakan aldı.

Kadınlarda sembol ödülünü Büşra aldı.

ADADA KONUŞULANLAR!

Sema, dokunulmazlık oyununu kaybettiklerini, sembol oyunlarının daha önemli olduğunu söyledi.

Atakan, şimdiye Hakan’ın iki kere ödül oyunu aldığını, bir kere kendisinin aldığını ve Okay’ın da bir kere aldığını söyledi.

Survivor 5.Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Aldı! Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler