Ana SayfaDizilerVurgun 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kemal Sorularının Cevaplarını Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Vurgun 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kemal Sorularının Cevaplarını Bulabilecek Mi?

Fox tv ekranlarında yayınlanan Vurgun dizisi 5. yeni bölümü 6 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Yeni bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Kendisinden bir çok sır saklandığının farkına varan Kemal, amcasının günlüğünün peşine düşer. Reyhan’ın, Kayhan’a yaptığı itirafı Kemal öğrenebilecek mi? Kemal sorularının cevaplarını bulabilecek mi? Vurgun 5. bölüm 2. fragmanı izle..

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Kemal Sorularının Cevaplarını Bulabilecek Mi?

Vurgun dizisinde Kemal’in kendisinden saklanan sırların peşine düştüğünü öğrenen Vedat, Asya’nın kocasını satın alır  ve Asya’ın da peşinde olduğu günlüğü onlardan önce ele geçirmeyi başarır. Reyhan, Kayhan’a bütün her şeyi anlatır. Kemal’den hiç vazgeçmediğini oğlunu kurtarmak için Vedat’la evlendiğini ve kimsenin elinin eline değmediğini, kimsenin ona neden diye sormadan yargıladığını.

Vurgun dizisinin 5. bölüm 2. fragmanında; Vedat, Asya’nın kocasına karısının kendisine büyük bir yalan söylediğini söyleyip, Kemal’e bıçak çekmesine sebeb oluyor. Reyhan, Kemal ile yüzleşiyor ve ondan hiç vazgeçmediğini söylüyor. Kayhan ise zor durumda.

VURGUN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, Kemal ve Vedat’ın kavgasının arasına girer ve silahı kendi kafasına doğrultup onları ayırır. Kemal, Reyhan’ın yaptığı hareketlerden kendisinden gizlenen sırlar olduğunun farkına varır. Reyhan, önce fabrikayı kurtarmasına yardım etmiş, sonrada Vedat’ın, Reyhan’ın vekaleti bende demesinden sonra vekaleti alıp yırtması onun kafasında soru işaretlerine yol açmıştı

REYHAN VEDAT’A TESLİM OLUYOR!

Vedat evi terk ediyor ve Reyhan’a iki gün mühlet veriyor. Reyhan, gerçek anlamda ya onun karısı olacaktır, ya da çocuklarını alıp gidecektir. Reyhan, Kerem’in şu anda gerçekleri öğrenmesinin hastalığını tetikleyeceğinin farkında olduğu için ona teslim olmaya gidiyor ama Vedat’ın tek istediği onun ayağına gelmesidir. Reyhan’a dokunmadın birlikte eve geri dönerler.

 

REYHAN’IN KAYHAN’A İTİRAFI!

Kemal, oğlu Kerem’i okulda vereceği konsere hazırlar ve beraber güzel vakit geçirirler. Kerem o sırada içitiği ilacı evde unutur ve bunu Kayhan bulur araştırır. İlik nakli sonrası kullanılan ilaçlar olduğunu anlar ve Reyhan’ın yanına gider. Reyhan, ona gerçekleri anlatır. Oğlunun çok hasta olduğunu ve onu iyileştirmek için Vedat’la evlendiğini, o sırada kendisine gelse aynı şeyi yapacağından ve kimsenin eli eline değmediğini söyler.

 Vurgun 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kemal Kerem’in Hastalığını Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler