Ana SayfaDizilerYasak Elma 36. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız İle Kemal Otel Odasında!

İlgili Postlar

Yasak Elma 36. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız İle Kemal Otel Odasında!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 35. son bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde, Yıldız son anda kıvrak zekasıyla yanlış anlaşılmaktan kurtuldu ama bu sefer Kemal’i, Halit’in önüne attı. Yıldız ve Zeynep’in başı fena halde dertte. Yasak Elma 36. bölüm fragmanı yayınlandı, izleyebilirsiniz. Yıldız ile Kemal otel odasında basılıyorlar.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yıldız İle Kemal Otel Odasında basılıyorlar!

Yıldız’ın gerçek babası hapishaneden çıkıyor ve kızının yerini soruyor. Yıldız’ın annesinin boğazını sıkıyor ve kendi kızını bulacağını, başkasından olan öbür kızı da öldüreceğini söylüyor. Yıldız, Halit’in kulağına kar suyu kaçırdı. Kemal’in Ender’le görüşüp beraber plan yaptıklarını söyledi.

Yasak Elma dizisinin 36. yeni bölümünün ilk fragmanı geldi. Yeni fragmanda; Yıldız, Kemal’e otelde randevu veriyor ve son kez konuşmak istediğini söylüyor. Bunu duyan Caner, ablası Ender’e durumu yetiştiriyor. Ender, büyük bir zafer kazanmışcasına Halit’i ve Zehra’yı da yanına alıp otele gidiyorlar. Kapıyı açan Yıldız oluyor.

İşte 36. bölüm ilk fragmanı..

YASAK ELMA 35. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Yıldız, Zeynep’e Ender’in telefonunun eline geçtiğini ve Alihan’la birlikte çekilmiş fotoğraflarını gördüğünü ve onların gerçekten evli olabileceklerini söylüyor. Zeynep, sinirle Dündar’a evlenelim diyor. Yıldız bir aile yemeği düzenliyor ve Alihan’ın da olduğu yemekte Zeynep’le Dündar’ın evleneceklerini açıklıyor. Dündar, Zeynep’e yüzük takıyor ve Alihan orayı terk ediyor.

YILDIZ UCUZ KURTULUYOR!

Lila, Kemal ile Yıldız’ı yakın bir şekilde göründe etekleri tutuşuyor ve Halit’e söylemeden Halit gelir gelmez ona, Lila’nın Kemal’e platonik aşık olduğunu, Kemal’i çağırıp konuştuğunu anlatıyor. Lila, annesine onları gördüğünü anlatıyor ve Zerrin soluğu Halit’in yanında alıyor. Gördüklerini babasına anlatan Lila, annesine ve Lila’ya kızıyor. Kendisinin her şeyden haberini olduğunu, Yıldız onunla konuşmak için odaya çağırdığını bildiğini söylüyor.

Yıldız İle Kemal Otel Odasında

Alihan, Dündar’ın yanına gidiyor ve Zeynep’in onu sevmediğini söylüyor. Dündar Zeynep’in yanına gidiyor ve Zeynep’in Hakan’la fidan dikmeye gittiğini öğrenince onların bu kadar sık görüşmesinden duyduğu rahatsızlıkla, Alihan’ın ofisine gidip, Zeynep’in kendisini sevmediği konusunda hem fikir olduğunu söylüyor. Zeynep’in Hakan’ı sevdiğini söylüyor.

Yasak Elma 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep’in Kararı Alihan’ı Delirtecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler