Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Bir Aile Hikayesi oyuncuları ve Bir Aile Hikayesi karakterleri dizinin Fox TV ekranlarında yayınlanacağı haberleri ile birlikte merak edilir oldu. Bir Aile Hikayesi karakterleri ve karakterlere can veren oyuncular ise oldukça renkli.

Bir Aile Hikayesi Yapımcısı ve Yönetmeni

Med Yapım’ın yeni dizisi Bir Aile Hikayesi’nin daha önce iki farklı isimle tanıtılmış ama hem yayın tarihi hem de dizinin ismine tam karar verilememişti.

İlk bölüm çekildikten sonra çekimlere ara verilen dizinin ilk açıklanan ismi Hayat Gibi’ydi ve çekimlerine kasım 2018 de başlanmıştı. Kısa bir ara sonrası 6 Şubat 2019 da yeniden başlayan çekimlerde dizinin ismi değiştirilerek Aile olmuştu. Amerikan yapımı  “This İs Us” dizisinin uyarlaması olan dizinin nihai tanıtımı 19 şubatta yapıldı ve dizinin adı Bir Aile Hikayesi oldu.

Bir Aile Hikayesi dizisinin yapımcısı Med Yapım’dan Fatih Aksoy, yönetmenliğini ise son olarak Anne ve Kadın dizilerinde yönetmenlik koltuğunda oturan Merve Girgin. Bir Aile Hikayesi dizisinin uyarlama senaryosu tiyatro oyunları yazarlığı ile bilinen Deniz Madanoğlu tarafından yapılıyor.

Bir Aile Hikayesi Dizisinin Konusu

Aynı gün doğan üç farklı kişinin tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan Bir Aile Hikayesi dizisinde aynı gün doğumlu üç kişinin bir aile olma çabaları ve birbirlerine destek olmaları samimi bir aile hikayesi şeklinde sunulacak.

Mutlu bir hayata sahip üçüz çocuk bekleyen heyecanlı bir baba olarak karşımıza çıkan Cem ve  yine aynı gün doğan Berk bir dizi yıldızı ama son dönemde dizileri tutmamış ve bunalıma girmiş bir oyuncu ve beraberinde kiloları ile başı dertte bir kadın bulunuyor. Aynı gün doğumlu üçüncü karakter ise eşi ve çocukları ile mutlu bir aileye sahip olan ancak terk edildiği babası ile yüzleşmek zorunda kalan sıkıntılarıyla yüzleşmek zorunda kalan bir adam olacak. Aynı gün doğumlu üç karakter 36. yaş günlerinde büyük bir tesadüf ederi bir araya geliyorlar ve aralarında güzel bir bağ kurarak hem bir birlerine destek oluyorlar hemde aile olmayı başarıyorlar.

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu

Bir Aile Hikayesi  dizisi üç ülkede aynı anda yayına başlayacak ve dizinin başrollerini Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Duygu Yetiş ve Alper Saldıran üstlenecek, ayrıca Serkan Ercan, Duygu Yetiş Ali Seçkiner, Elçin Afacan ve Deniz Madanoğlu da dizideki yer alacak diğer oyuncular. Önemli isimlerden oluşan Bir Aile Hikayesi  dizisi cumartesi akşamları Yaparsın Aşkım yerine yayınlanacak. İlk bölümü 9 mart 2019’da Fox TV ekranlarında…

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler