Ana SayfaDizilerYasak Elma 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep'in Kararı Alihan'ı Delirtecek!

İlgili Postlar

Yasak Elma 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Zeynep’in Kararı Alihan’ı Delirtecek!

Fox tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma’nın 35. yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü 4 martta izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde, Zeynep, Alihan’a kızıp Dündar’a evlenme teklif etmişti. Zeynep’in bu kararı Alihan’ı delirtecek. Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanı izle.

Zeynep’in Kararı Alihan’ı Delirtecek!

Yasak Elma 35. bölüm ilk Fragmanda; Lila Kemal ile Yıldız’ı, babasının odasında gördüğünü annesine anlatıyor. Halit Londra’dan döndüğünde Zerrin, Lila’nın anlattıklarını ona iletiyor. Duyduklarına çok sinirlenen Halit, Yıldız’a bunun hesabını soruyor. Ender, Kemal’i karşısına alıp  Yıldız’ı tekrar kazanması için taktik veriyor. Yıldız, Dündar’a gidip, Kemal’i takip etmesini istiyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yayınlanan 35. bölüm 2. fragmanda; Zeynep ile Dündar nişanlanıyor. Alihan, bu durumu öğrenir öğrenmez Zeynep’le konuşuyor ve bu yaptığının hiç sağlıklı olmadığını, kendisine kızdığı için önüne çıkan ilk adamla evlenmeye karar vermesinin yanlış olduğunu söylüyor. Alihan, Dündar’ın yanına gidiyor onunla konuşuyor. Dündar, onların arasına girmediğini Zeynep’in kendisini seçtiğini söylüyor. Fragmanda, hapishaneden çıkıp, Yıldız ve Zeynep’in annesinin boğazını sıkan kişi ise merak konusu oldu.

İşte yeni fragman..

YASAK ELMA 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Alihan, Halit ile arasındaki buzlar erimiş artık Ender ile boşanıp Zeynep7le birlikte olabilecekti ama planlar tutmadı Ender engeli çıktı. Ender boşanmayı kabul etmedi. Artık Zeynep de kendisine inanmayacağı için Alihan kendisini içkiye verdi ve eve sarhoş halde geldi. Ender, Alihan’ın yatağına girip fotoğraf çekti.

YILDIZ, ZEYNEP’E GÖRDÜĞÜ FOTOĞRAFLARI ANLATIYOR!

Yıldız’ı elindeki ses kaydıyla tehdit eden Ender’in telefonunu Yıldız Dündar’ın da yardımı ile ele geçirdi. Ses kaydını sildi ama Alihan’la Yıldız’ın fotoğraflarını görünce gözlerine inanamadı ve önce Alihan’a gitti gördüğünü söyledi. Sonra ablasına onların evlililiğin gerçek olabileceğinden ve resimlerden bahsetti. Zeynep, bir kere daha hayal kırıklığına uğradı.

Zeynep yıldız’dan duyduklarından sonra Dündar’ı çağırıp direk evlenelim diyor.

YILDIZ VE KEMAL YAKALANIYOR!

Bir süreliğine aynı evde yaşayan Yıldız ve Kemal birbirlerini kıskandırmaya çalışıyorlar. Kemal, spor hocasından Yıldız’ı kıskanıyor konuşmak için odasına girdiğinde onları Lila samimi bir şekilde görüyor.

 Yasak Elma 35. Bölüm 1. Fragman İzle! Halit Yıldız’a Fena Patlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler