Ana SayfaDizilerVurgun 4. Bölümde Yaşananlar! Reyhan'ın Yürek Burkan İtirafı!

İlgili Postlar

Vurgun 4. Bölümde Yaşananlar! Reyhan’ın Yürek Burkan İtirafı!

Fox tv ‘nin yeni dizisi Vurgun 4. son bölümü ile ekranlara geldi. Kemal son bölümde, üst üste Reyhan’ın kendisine yardım etmesinden, ortada kendisinden saklanan sırlar olduğunu anlıyor ve araştırmaya başlıyor. Vedat, Reyhan’ı sıkıştırıyor ve çaresiz bırakıyor. Reyhan’ın yürek burkan itirafı bölüme damga vurdu. Vurgun dizisi 4. bölümde yaşananlar haberimizde.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Reyhan’ın Yürek Burkan İtirafı!

Dizinin son bölümünde, Kemal kendisinden saklanan büyük sırlar olduğuna artık emindir. Vedat, Kemal’in kardeşini kullanarak eski fabrikanın arsasını almanın yollarını arar. Asya hemşirenin kocasına da satın alarak, Kemal hakkında ne duyarsa haber vermesini söyler ve günlük artık Vedat’ın elindedir. Günlükten Asya’nın büyük sırrını da öğrenir.

Reyhan'ın Yürek Burkan İtirafı

VURGUN 4. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Kemal ile Vedat’ın kavga ettiğini öğrenen Reyhan, onların yanına gider ve yerdeki silahı alır kafasına dayar ve artık dayanamadığını söyler. Kemal, Kerem’in bir tane babası olduğunu onunda kendisi olduğunu söyler. Vedat, geri adım atmaz onun babası benim der. Reyhan, Kerem babasını, annesi ‘öldüğünde mi öğrenecek’ deyince Kemal, ‘sen zaten ben uyandığım da ölmüştün’der. Vedat, cebinden bir vekalet çıkarır ve Reyhan’ın vekaletinin kendisinde olduğunu ve bu bahçeden gitmesini ister. Reyhan, vekaleti alır ve yırtar kimsenin bir yere gitmeyeceğini söyler.

VEDAT REYHAN’I TEHDİT EDİYOR!

Kemal Reyhan’ın, önce fabrikayı kurtarması sonra bu vekaleti yırtması kafasında soru işaretleri oluşturur ve araştırmaya başlar. Vedat ise Reyhan’a iki gün mühlet verir ve Kemal’in gitmesini yada kendisinin gerçekten karısı olmasını ister. Vedat evi terk eder ve mühlet için onu sıkıştırır yoksa çocuklarını alıp gideceğini söyler. Reyhan, onun istediği yere gider ve ‘al istediğini’der. Vedat ise kendisi ile birlikte olmayı istemeyen bir kadınla birlikte olacak kadar düşük olmadığını oraya gelmesinin yeterli olduğunu söyler ve eve geri döner.

Reyhan'ın Yürek Burkan İtirafı

REYHAN’IN İTİRAFI!

Kayhan evde Kerem’e ait bir ilaç bulur ve Reyhan’ın yanına gider. Reyhan, oğlunun hasta olduğunu ve onu kurtarmak için bu evliliği yaptığını, kimsenin eli eline değmediğini anlatır ve bu durumdayken çocuğuna nasıl gerçekleri anlatacağını söyler ve isyan eder.

Bu arada günlüğü ele geçirir. Bahçede Kayhan’ı görür ve kafasına sopayla vurur.

Vurgun 4. Bölüm 4. Fragman İzle! Kemal Amcasının Günlüğünü Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler