Ana SayfaDizilerGülperi 22. Bölüm 2. Fragman izle! Gülperi Şeyma'nın Tuzağına Düşecek Mi?

İlgili Postlar

Gülperi 22. Bölüm 2. Fragman izle! Gülperi Şeyma’nın Tuzağına Düşecek Mi?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden birisi olmaya devam ediyor. Dizinin heyecanla beklenen 22. yeni bölümü, 1 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Kadir ile yeni evlenen Gülperi bu durumu çocuklarına söyleyebilecek mi? Öte yandan, Gülperi Şeyma’nın tuzağına düşecek mi? İşte yeni bölüm ile ilgili detaylar..

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi Şeyma’nın Tuzağına Düşecek Mi?

Gülperi ve Kadir yıllar sonra birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Yoğun bakımda olan Seyit ne yazık ki hayata tutunamıyor. Gökhan Hasan’a bildiği halde babasının Seyit olduğunu söylemediği için ona öfkelidir. Eyüp, Gülperi’ye silah çekiyor.

Dizinin yayınlanan 22. bölüm 2. fragmanda; Kadir, Gülperi ve Can mutlu aile tablosu çizerken. Eyüp, Gülperi’yi kaybetmenin öfkesini kusuyor. Gökhan, babasını kaybetmesinin üzüntüsü içinde ve babasının intikamının peşinde. Babasını öldürenin her kim olursa olsun belasını bulacağını söylüyor. Gülperi, Kadir’in kapısını çalıyor ve karşısına Şeyma dayak yemiş yaralı bir şekilde çıkıyor.

İşte yeni fragman..

Gülperi 21. Bölüm Özeti!

Eyüp’ün sabotajı tutmaz sadece kazayı Can ufak sıyrıklarla atlatır. Hasan Artemis ile birlikteyken kaza haberine alır ve hastaneye birlikte giderler. Annesinin ve Can’ın Kadir’in arabasında olmasına canı biraz sıkılır ama Can kıvrak zekasıyla nikaha gittiklerini söylemez. Okula gittiklerini söyler.

Gökhan babasının kim olduğunu öğrenir!

Kadir, arabasına sabotaj yapıldığını öğrenir ve Eyüp’ten şüphelenir. Hasan’da babasının yaptığını düşünür ve Seyit’ten yardım ister. Seyit, Eyüp’ün yaptığını anlar ve onunla konuşmaya gider arada çıkan kavgada yaralanır. Hasan olay yerine gelip Seyit’i hastaneye götürür ama durumu ağırdır. Seyit, ondan oğlunu getirmesini ister ve Gökhan’a babası olduğu gerçeğini söyler. Gökhan, Seyit’in son nefesinde onun babası olduğunu öğrenir.

Gülperi ve Kadir sonunda evleniyorlar!

Şeyma, Gülperi ve Kadir’in evlenecekleri şüphesi içindedir ve nüfus müdürlüğünden evlenecekleri günü ve saati öğrenir. Artemis’le birlikteyken, eve hırsız girmiş gibi gösterip, kendi tuttuğu adama kendisini dövdürür. Nikah sırasında Artemis amcasını arar ama nikahın kıyılmasına engel olamaz. Gülperi ve Kadir artık resmen evlenmişlerdir.

Gülperi 22. Bölüm 1. Fragman İzle! Eyüp Gülperi’ye Silah Doğrultuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler