Ana SayfaDizilerKuzgun 4. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Dila Gerçeklerle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 4. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Dila Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Kuzgun 3. son bölümü ile ekranlara geldi.Kuzgun’un yıllar sonra geri dönmesi intikam için mi döndü sorularını beraberinde getirdi ve herkesi tedirgin etti. Meryem’in konuşmaları karşısında, Dila gerçeklerle yüzleşiyor. Kuzgun 4. bölüm ön izleme yayınlandı!

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Dila Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Kuzgun’un geri dönmesiyle Rıfat, intikam almak için mi geldi soruları kafasında beliriyor. Meryem, Rıfat’ın karşısına çıkıp ona ecelinin kendisinin ellerinden olacağını söylüyor. Dila’da Kuzgun’un intikam için döndüğünün farkında ve bunu onun yüzüne vuruyor ve intikam için döndüyse eğer bunu yaptırmayacağını söylüyor.

Kuzgun dizisinin 3. bölümünün ardından yayınlanan ön izlemede; Meryem ile Dila karşı karşıya geliyor. Meryem, önce Dila’yı ne kadar sevdiğini, kendi kızından ayırmadığını anlatırken Dila’ya, çocukken yaptığı ihaneti yüzüne vuruyor ve Dila gözyaşlarına boğuluyor.

İşte Kuzgun 4. bölüm Ön izleme..

KUZGUN DİZİSİ 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Meryem, Rıfat’ın yanından ayrıldıktan sonra oğlu Kuzgun ile karşılaşır. Kuzgun, annesine kahramanlık yapmamasını ve ona annesi olmadığını söyler. Meryem, oğluna 20 yıl yolunu beklediğini, 20 yıl da içinin soğumasını bekleyeceğini söyler.

Kuzgun, yıllar sonra kız kardeşi ile karşı karşıya geliyor. Kumru abi diye seslenip sarılıyor ama o arkasını dönüp gidiyor.

KUZGUN DİLA’NIN ÖZEL ŞOFÖRÜ!

Kuzgun, Dila ve babasını eve bıraktıktan sonra çıkmak için izin ister. Dila, babasına bundan sonra Kuzgun’un kendi şoförü olacağını söyler. Kuzgun, Dila’yı gece kulübüne bırakır ve kendisi dışarıda bekler. Beklemekten sıkılır ve içeri girer. Dila’nın kulübde DJ’lik yaptığını ve dans ettiğini görür. Sonra, Dila’nın dışarı çıktığını gören Kuzgun’da peşinden gider ve dışarıda onu düşünürken bulur. Dila, Kuzgun’a ne yapmaya çalıştığını ve ona nasıl güveneceğini sorar ve o da her zaman güvenebileceğini söyler.

Kuzgun’un telefonuna, yakın dostu Kesik’in elleri ağzı bağlı görüntüsü gelir ve kendisine bunu gönderen numarayı arayıp yerini öğrenir. Telefondaki kişi tek başına gelmesini istemektedir. Oraya gittiğinde, Kesik yaşıyordur ve hemen onun bağlı olan ellerini ve ayaklarını çözer. Kuzgun, arkasını döner ve Dila’yı görür. Dila, bu işi kendisinin yaptığını itiraf eder.

Kuzgun, Şerefle anlaşma yapar ve Rıfat’ ortadan kaldırılacağı günü beklerken, Kesik öldürülür ve bu planları alt üst eder.

Kuzgun 3. Bölüm 1. Fragman İzle! Meryem Rıfat’a Sert Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler