Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 32. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can ile Sanem'i Barıştırma Planı...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 32. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can ile Sanem’i Barıştırma Planı Tutacak Mı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Erkence Kuş son bölümü ile yine reytinglerde  ilk sırada yer aldı. Dizinin merakla beklenen 32. yeni bölümü 2 şubat cumartesi günü ekranlara gelecek. Erkenci Kuş’un yeni bölümünde, arkadaşları Can ile Sanem’i barıştırmak için bir plan yapıyorlar. Can ile Sanem’i barıştırma planı tutacak mı?

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Can ile Sanem’i Barıştırma Planı Tutacak Mı?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Can, yurt dışından aldığı iş teklifini düşünürken, Sanem’de şirkete istifasını veriyor. Can, onun işten ayrılmasını istemiyor. Sanem, şirketten çıktığı sırada bir aracın çarpması sonucu hastaneye kaldırılır ve Can duyar duymaz hastanede soluğu alır ve orada Sanem’e çarpan Yiğit ile karşılaşır. Can Sanem’i, ondan kıskanmaya başlar.

Dizinin yeni fragmanında, Can ile Sanem’i barıştırmak için bir plan yapıyor ve onları bir araya getirmek için ikisini buzhaneye kapatıyorlar. Dizinin yeni bölümünde hayli komik sahneler izleyicileri bekliyor.

İşte 32. bölüm 2. fragman…

Erkenci Kuş 31. bölüm özeti!

Sanem, istifasını verdikten sonra şirketten çıktığı sırada bir trafik kazası geçirir. Can, Sanem’in kaza geçirdiğini öğrenir öğrenmez hastaneye koşar. Orada, Yiğit ile karşılaşır ve bundan biraz rahatsız olur. Sanem’e çarpan kişinin de onun olduğunu öğrenince iyice sinir olur. Sanem, kazayı ufak sıyrıklarla atlatmıştır ve Yiğit onu evine kadar bırakmayı teklif etmesi üzerine Can, iyice sinirleniyor ve kıskançlık krizlerine girerek onu tersliyor.

Can ile Sanem arasında geçen diyaloglarda Sanem, sürekli şirket ile artık hiç bir bağının kalmadığını yineliyor ve Can, Sanem’in istifasını ertelemesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Can, Sanemi çok kıskanıyor!

Yiğit,  Sanem ile görüşmek için şirkete geliyor. Can, bunu görünce daha da çıldırıyor ve Sanem’e iş teklifi etmek için şirkete geldiğini öğreniyor. Can, Sanem’i kıskandığını göstermemeye çalışsa da bunu belli ediyor. Sanem de Can’ın kıskandığını anlıyor ve bunun tadını çıkarıyor. İkilinin arkadaşları Emre, Can ile Sanem’i birbirlerine yeniden yakınlaşmaları için bir planda bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler