Ana SayfaDizilerKızım 21. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Babalık Testi Yaptırıyor!

İlgili Postlar

Kızım 21. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Babalık Testi Yaptırıyor!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım heyecanla beklenen yeni bölümü  1 mart cuma günü ekranlara gelecek. Öykü’nün hafızasını kaybetmesi Demir’i çaresiz bırakır. Bu arada Cemal, Öykü’nün kendi kızı olup olmadığından emin değildir ve Cemal babalık testi yaptırıyor. Kızım dizisi 21. bölüm 2. fragman yayınlandı.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Cemal Babalık Testi Yaptırıyor!

Öykü kimseyi tanımıyor ne Demir’i ne de Candan’ı hastalığı iyice ilerlemiştir. Öykü’nün doktoru daha önce böyle bir vaka ile karşılaşmadığı için hastalığın seyri ile ilgili net bir şey söyleyemiyor. Demir çaresiz durumdadır tedavi için para lazımdır. Candan, eğer hırsızlık yapmaya tekrar başlarsa Öykü’yü alıp gideceğini söylüyor.

Kızım dizisi 21. bölüm 2. fragmanda; Okulda Öykü merdivenlerden düşüyor. Ümitsizliğe kapılan Demir’e Uğur, Öykü ile yaşadıkları tüm anıları tekrar yaşayıp onun hatırlamasını sağlayabileceğini söylüyor. Parkta çadırda yaşadıkları anıları tekrar ediyorlar bir şeyler hatırlaması için. Bu arada, Cemal, Öykü’nün okuluna gidip onun saçından bir tel alıyor ve DNA testi yaptırıyor. Öykü’nün gerçek babası Cemal’dir. Öykü’nün karşısına çıkan Cemal, ona gerçek babası olduğunu söylüyor. Öykü zaten bir şey hatırlamıyor. Öykü, Cemal’e inanacak mı?

İşte Kızım dizisi yeni fragmanı..

Kızım Dizisi 20. Bölüm Özeti!

Cemal, Asu’nun bıraktığı nottan Öykü’nün babası olduğunu öğrenir ama yine de emin olmak için Öykü’nün teyzesini bulur ve o da bir şey bilmediğini söyler. O kadar merak ediyorsa DNA testi yaptırmasını söyler.

Öykü, babasına mahkemede Asu’yu seçmesinin asıl nedeninin, Cemal’in ona bir zarar vermesinden korktuğu için olduğunu söyler. Murat, Candan’la konuşmak için Candan’ın iş yerine gelir ve neden o adamla evlendiğini, nasıl böyle bir hata yaptığını sorar. Tam o sırada Demir gelir ve gerçek karı koca gibi davranır. Murat sinirlenir gider ama Demir’den intikam almak için hastaneden yüklü bir fatura çıkartır. Demir, yüklü bir faturanın olduğunu öğrendiğinde kara kara düşünür bu kadar parayı nasıl bulacaktır.

Öykü, kaybolur ve en son teyzesinden bahsettiğini öğrenen babası onu teyzesi ile yaşadıkları evin önünde bilinçsiz bir şekilde bulur.

Kızım 21. Bölüm 1. Fragman İzle! Öykü Kimseyi Tanımıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler