Ana SayfaDizilerVurgun 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kemal Kerem'in Hastalığını Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Vurgun 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Kemal Kerem’in Hastalığını Öğrenecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizilerinden Vurgun izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin 4. son bölümünün ardından 5. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Kemal, oğlu ile yakınlaşmaya başlamış ve kendisinden gizlenen sırların olduğunun farkına varıp bunların peşine düşmüştü. Kemal, oğlu Kerem’in Okul’da vereceği konsere gireceğine söz vermişti ve konserde Kerem bayılıyor. Kemal, Kerem’in hastalığını öğrenecek mi? Vurgun 5. bölüm 1. fragmanı izle!

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Kemal Kerem’in Hastalığını Öğrenecek Mi?

Vurgun dizisinin 4. son bölümde Reyhan’ın, Kayhan’a yürek burkan itirafı damga vurmuştu. Kemal, kendisinden gizlenen bir çok sır olduğunun farkına varıp, amcasının günlüğünün peşine düşmüştü. Vedat, Asya hemşirenin aç gözlü kocasına para verip, Asya’yı takip ettirmiş ve kendisine olan biteni haber vermesini istemişti. Vedat, amaçlarına ulaşıyor ama asıl istediği eski fabrikanın yerine sahip olmayı başaramıyor.

Vurgun dizisinin yayınlanın 5. bölüm ilk fragmanında; Kemal, kardeşinin kötü işlere bulaştığının farkına varıp, bunu bulmaya çalışıyor ve kardeşinin önceden kumar oynadığını bilerek o karanlık insanlarla kumar masasına oturuyor ve o adamlara, kardeşinin yakasından düşmesini istiyor. Kemal ve Reyhan’a kendisi uyarken neler olduğunu ve bunu söylemesini istiyor.

İşte 5. bölüm 1. fragman..

VURGUN 4. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, Kemal ve Vedat’ın kavgasının arasına girer ve silahı kendi kafasına doğrultup onları ayırır. Kemal, Reyhan’ın yaptığı hareketlerden kendisinden gizlenen sırlar olduğunun farkına varır. Reyhan, önce fabrikayı kurtarmasına yardım etmiş, sonrada Vedat’ın, Reyhan’ın vekaleti bende demesinden sonra vekaleti alıp yırtması onun kafasında soru işaretlerine yol açmıştı

REYHAN VEDAT’A TESLİM OLUYOR!

Vedat evi terk ediyor ve Reyhan’a iki gün mühlet veriyor. Reyhan, gerçek anlamda ya onun karısı olacaktır, ya da çocuklarını alıp gidecektir. Reyhan, Kerem’in şu anda gerçekleri öğrenmesinin hastalığını tetikleyeceğinin farkında olduğu için ona teslim olmaya gidiyor ama Vedat’ın tek istediği onun ayağına gelmesidir. Reyhan’a dokunmadın birlikte eve geri dönerler.

REYHAN’IN KAYHAN’A İTİRAFI!

Kayhan, Kerem’in ilaçlarını evde bulur ve Reyhan’a, Kerem’in hasta olup olmadığını sorar. Reyhan, patlar şimdiye kadar kimsenin kendisine neden diye sormadan yargıladığını, aslında Vedat’ın eli eline değmediğini söyler ve gözyaşlarına boğulur. Kemal’in aradığı günlük Vedat’ın elindedir.

Vurgun 4. Bölümde Yaşananlar! Reyhan’ın Yürek Burkan İtirafı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler