Ana SayfaDizilerKızım 21. Bölüm Yayınlandı! Gerçek Babasını Öğrenen Öykü'nün Tepkisi!

İlgili Postlar

Kızım 21. Bölüm Yayınlandı! Gerçek Babasını Öğrenen Öykü’nün Tepkisi!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 21. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Öykü’nün hastalığı ilerliyor ve kimseyi hatırlamıyor. Cemal, DNA testi yaptırıp Öykü’nün kendi kızı olduğunu öğreniyor ve karşısına çıkıp ona, babası olduğunu söylüyor. Gerçek babasını öğrenen Öykü’nün tepkisi, ne olacak?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Gerçek Babasını Öğrenen Öykü’nün Tepkisi!

Demir ile Candan, Öykü’nün hatırlaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Demir, Öykü’nün hastane masraflarını ödemek için ne yapacağını bilemez halde. Candan, Demir’in para bulmak için tekrar hırsızlık yapmasından endişelidir ve hatta onu uyarır.

Demir Öykü’yü, teyzesi ile daha önce yaşadıkları evin önünde bulur ve kimseyi tanımaz haldedir. Öykü. teyzesini beklediğini söyler ve babasını tanımaz. Demir, ne yapacağını bilmez doktora götürür ve doktor, Öykü’nün geçmişi ile ilgili bir şey hatırlamadığını söyler.

KIZIM DİZİSİ 21. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Demir, Öykü’yü Candan ile birlikte yaşadıkları eve getirmeyi başarır. Öykü uyurken, Candan ile Demir onun tekrar hatırlaması için ne yapacaklarını şaşırırlar. Öykü uyanır ve bağırmaya başlar. Teyzesinin nerede olduğunu sorar ve oranın kendi evi olmadığını söyler. Demir ve Candan, oranın kendi evi olduğunu söylese de inanmaz yalancılar diye bağırır.

MURAT DEMİR’DEN İNTİKAM ALIYOR!

Demir ve Candan, Öykü’yü hastaneye götürürler ve yatırmak zorunda kalırlar. Doktor, Öykü’nün onları hatırlamadığını söyler. Demir, kızını hastaneden çıkarmak ister ve Murat engel olmaya çalışır. Candan’dan hoşlandığını bilen Demir, Murat’ın üstüne yürür ve Öykü’yü rehin alamayacağını söyler. Murat’ın masasının üzerindekileri yere boşaltır sinirinden.

Candan’da Murat’a tepki gösterir ve Öykü’nün taburcu edilmesini ister. Candan, Murat’ın Demirden intikam almaya çalıştığının farkına varmıştır. Öykü’yü hastaneden çıkarıp, hafızasını yerine getirebilmek için parkta çadırda kaldıkları geceyi tekrar yaşatmaya karar verirler ama Öykü, hiç bir şey hatırlamaz.

CEMAL DNA TESTİ YAPTIRIR!

Cemal, Asu’nun yazdıklarına inanmayıp, Öykü’nün okuluna gidip onun şapkasından bir tane saç teli alıp DNA testi yaptırır. Testin sonucunda Cemal, Öykü’nün gerçek babasıdır. Öykü’yü takip ederek onu yalnız yakalar ve  Ona babası olduğunu söyler. Öykü donar kalır!

Kızım 21. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Babalık Testi Yaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler