Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 74. Bölüm Yayınlandı! Fikret'e Ağır Şok!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 74. Bölüm Yayınlandı! Fikret’e Ağır Şok!

Star Tv ekranlarında 3 sezondur yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 74. son bölümü ekranlara geldi. dizinin son bölümünde, Süreyya iyi niyetli davranayım derken birden günah keçisi durumuna düştü ve Esma hanımdan büyük bir darbe yedi. Fikret’e ağır şok! Fikret, duyduklarına inanamadı.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Fikret’e Ağır Şok!

Süreyya, İpek ile ilgili öğrendiği gerçeklerin şokunu yaşarken. İpek’in ağır sözlerine de maruz kalmıştır. Okan’in, İpek’e aşkını ilan ettiğini öğrenen ve bunu Süreyya’nın da bildiğini öğrenen Esma deliye dönüyor. Süreyya, bu olayı bilip konuşmadığı için suçlu durumuna düşüyor.

Fikret'e Ağır Şok

İSTANBULLU GELİN 74. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Süreyya, İpek’i yeni evinde ziyaret etmek için gittiğinde, Okan’in, İpek’e aşk itirafına şahit olur ve ne yapacağını bilemez. İpek, Süreyya’ya açıklama yapması gerekirken, Süreyya’ya bu yanlış anlaşılmayı Fikret’e anlatırsın diye çıkışıyor. Süreyya, teyzesine gidip olanları anlatır ve teyzesi susması gerektiğini söyler.

FARUK’TAN SÜREYYA’YA SÜPRİZ!

Süreyya ile Faruk’un evlilik yıl dönümünde, Faruk, Süreyya’ya süpriz hazırlıyor ve Süreyya ona bir hediye alamadığı için üzülüyor. Çift uzun zamandır birbirlerini ihmal ettikleri düşünüyorlar. Faruk yine kapıya balonlarla geliyor. Faruk, kendisiyle evlendiği için Süreyya’ya, ömür boyu şükredeceğini söylüyor. Faruk, evlilik yıl dönümü için hazırlıklarını sürdürürken kendini kötü bir durumun içinde buluyor. Süreyya, Faruk’un sekreteri ile birlikte çekilmiş fotoğrafını görüyor ve büyük bir şok yaşıyor.

ADEM İLE GÜNEŞ CEPHESİ!

Adem, Dilara’nın son yaptığını, Güneş’i evden kovmasını sindirmeye çalışırken, bir yandan da Güneş ile olan birlikteliğini devam ettirmeye çalışıyor. Çünkü, Güneş ile olan beraberliğinde çok mutludur. Güneş, Adem’le konuşurken ona, kendisinin annesini üzen bir kadın olduğundan bahsediyor.

FİKRET, ACI GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Okan, Fikret ile İpek’in ayrılmasına neden olan asıl isim kendisi idi ve bunu yine fırsata çevirip, İpek’in taşınmaya başladığı yeni eve giderek ona aşkını ilan etmişti. Esma hanım, Okan ile İpek’e ilanı aşk ettiğini ve bunu Süreyya’nın bildiğini öğrenip deliye dönüyor ve Garip bile ona engel olamıyor ve Süreyya’ya hesap sorarken Fikret merdivenlerden çıkarken tüm konuşulanları duyuyor.

İstanbullu Gelin 74. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Süreyya Zor Durumda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler