Ana SayfaDizilerGülperi 22. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi?

İlgili Postlar

Gülperi 22. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi?

Gülperi dizisi 22. son bölümü ile Show tv ekranlarında yayınlandı. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde Seyit’in ölümü, Hasan, Bedriye ve Can’ın babalarının gerçek yüzünü görmeleri ve Şeyma’nın hain planı, izleyicilerin heyecanını yükseltti. Gülperi ve Kadir evlendiklerini söyleyebilecek mi? merak konusu oldu.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi?

Gülperi dizisi, son bölümü ile izleyicileri bir çok heyecanı birlikte yaşattı. Gökhan, Seyit’in babası olduğunu öğreniyor ama Seyit hayatını kaybediyor. Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Gökhan, Hasan’a patlıyor. Hasan onu kendi babasından örnek vererek sakinleştiriyor. Yıllardır baba özlemi yaşayan Hasan, kendi öz babasını ihbar etmek zorunda kalıyor.

Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi

GÜLPERİ DİZİSİ 22. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Kadir ve Gülperi artık resmi olarak evlendiler ama çocuklarına bir türlü açıklama fırsatı bulamadılar. Şeyma, Kadir ile Gülperi’nin evlendiklerini öğrendi ve adam tutup kendini dövdürerek Kadir’in evine yerleşmeyi başardı. Amacı onların bir araya gelmesini engellemek, Kadir, Artemis’in ısrarı ile Şeyma’ın evde kalmasına izin verdi ama Gülperi’ye bu durumu açıklayamadı. Gülperi, Şeyma’yı Kadir’in evinde görünce deliye dönüyor ve artık evlendiklerini herkeze açıklamaları gerektiğini söylüyor.

HASAN BABASI İLE YÜZLEŞİR!

Hasan babası ile yüzleşir ve yumruk yumruğa kavga ederler. Hasan, babasını şikayet edeceğini söyler ve Eyüp, kaçma planları yaparken birden fikrini değiştirir. Gülperi’nin evine giderek çocukların önünde ona tokat atar ve onunla birlikte gelmesi ister. Gülperi, onu sevmediğini onunla gelmek istemediğini söyleyince silah çeker. Can, içeri girip Kadir’e haber verir. Kadir, önce polisleri arayıp eve gelir ve Eyüp silahı ona yöneltir. O sırada Can, baba deyip Kadir’e sarılıyor. Eyüp daha da çıldırıyor ve polisler geliyor ve Eyüp’ü kolundan vuruyorlar.

HASAN VE ASTEMİS ARTIK BERABERLER!

Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi

Hasan ve Artemis artık ilişkilerini ailelerine açıklamak için buluşurlar. Kadir ve Gülperi’de çocukların kendi durumlarını evlendiklerini anladıklarını sanırlar. Onlar kendi aşklarından bahsederken, Gülperi ve Kadir rahatlayarak bu açıklamanın ne kadar kolay olduğunu düşünürken onlar kendi birlikteliklerini açıklarlar. Kadir ile Gülperi şaşkınlıklarını gizleyemezler. Gülperi, yüzüğünü çıkarır.

 Gülperi 22. Bölüm 2. Fragman izle! Gülperi Şeyma’nın Tuzağına Düşecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler