Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu ile Beren Saat'den Kötü Haber

İlgili Postlar

Kenan Doğulu ile Beren Saat’den Kötü Haber

Şarkıcı Kenan Doğulu ile evli olan ünlü oyuncu Beren Saat’in 35. yaş gününde kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile evliliklerinde kriz olduğu haberlerinin sinyallerini vermişti. “Ayak bastığım en karanlık doğum günüm”  ifadelerini paylaşımında kullanan Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyormu? Konu hakkında tüm detaylar Haberimizde..

Kenan Doğulu’nun Ailesinden Beren Saat Paylaşımı…

Kenan Doğulu ile Beren Saat’den Kötü Haber

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında Kenan Doğulu ve Beren Saat’in aralarında sorun olduğu ve ünlü çifttin boşanmanın eşiğinde olduğu öne sürüldü.

Beren Saat Kimdir?   

Beren Saat Paylaşımı

 Kenan Doğulu Kimdir?

İddiaya göre ünlü müzik adamı Kenan Doğulu’nun bu evliliği kurtarmak için elinden geleni güzel oyuncu Beren Saat’in boşanmak isteyen taraf olduğunu açıkladı.

Beren Saat, Ölen Sevgilisi Hakkında Söyledikleriyle Kafa Karıştırdı

Kenan Doğulu, Eşinin Doğum Gününü Kutlamadı!

Geçtiğimiz ay 26 Şubatta 35. yaşına basan ünlü oyuncu Beren Saat, kendi sosyal medya sayfasından doğum günü mesajı paylaşmıştı. Bu mesajda ilk aşkı vefat eden Efe Güray’dan da bahsetmişti. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’dan hiç bahsetmemesi dikkatleri ünlü çiftin üzerine çekmişti. Beren Saat’in bu imalı mesajı Internette  aralarında sorun var iddialarına sebep oldu. Bunun üzerine ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat’in doğum gününü kutlamaması da yapılan iddiaları güçlendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler