Ana SayfaDizilerVuslat 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem'in Sorusuna Tahsin Ne Cevap Verecek?

İlgili Postlar

Vuslat 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem’in Sorusuna Tahsin Ne Cevap Verecek?

Trt 1 ekranlarının ilginç konusuyla dikkat çeken beğenilerek izlenen Vuslat dizisinin  9. yeni bölümü 4 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Aziz, Kerem’in annesinin ve babasının gerçek katilinin Tahsin olduğunu söyler. Kerem, Tahsin’e annesinin ve babasının gerçek isimleri soruyor ve Tahsin şok oluyor. Kerem’in sorusuna Tahsin ne cevap verecek? Vuslat 9. bölüm 2. fragmanı izle.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Kerem’in Sorusuna Tahsin Ne Cevap Verecek?

Vuslat dizisinin yayınlanan son bölümünde, Yalçın komisere Feride’yi, isteme merasimi sırasında Emine’in kaçırılma haberi gelir. Bütün bu olayları Kerem’in yaptığını öğrenen Aziz çıldırır. Aziz ve Yalçın’ın Emine’yi ve Altan’ı bulma çabalarına, Meczup’ta yardım eder. Nehir, Aziz’i elde etmek için Kerem’in oyununa dahil olur.

Vuslat 9. yeni bölüm 2. fragmanında; Altan ‘ın ölmesi Aziz’i perişan eder. Aziz, elindeki saatin üzerinde, Mehmet Şefik Korkmazer yazar ve bu saatin sırrını öğrenmek için Salih babanın yanına gider. Sultan, Salih babanın yanına giderek, Madam’ın kızı Alis’i bulmak istediğini söyler. Kerem, kahvaltı sırasında Tahsin’e, gerçek annesinin ve babasının isimlerini ne olduğunu sorar ve Tahsin bu soru karşısında şaşırır kalır.

İşte Vuslat 9. bölüm 2. fragman…

VUSLAT 8. BÖLÜM ÖZETİ!
Yalçın’a Feride’yi, isteyecekleri sırada, Yalçın’a, Emine’nin kaçırıldığı haberi gelir. Aziz, şirkette Feride’nin sözleneceğini öğrenir ve Feride’nin evine gider. Feride, kapıyı açar ve Aziz’i görünce şok olur. Aziz, Feride’ye ‘yapma lütfen der’ ve o sırada Altan’ın telefonundan Emine arar. Altan’ın kendisini kurtarmaya çalışırken vurulduğunu söyler. Yalçın, yeğenini, Aziz ise can dostunu bulmak için beraber hareket ederler.

 

Kerem'in Sorusuna Tahsin Ne Cevap Verecek

Yalçın, Aziz’in kötü bir insan olduğu düşüncesinin doğru olmadığını anlamaya başlar. Kerem, Altan’ın yanı başındadır ve ona, Aziz’in kendisini onun kadar sevmediğini söyler. Altan’ın vurulması da Kerem’in oyunudur.

Kerem, Tahsin, Aziz ve Yalçın’ı çağırır ve Emine ve Altan’ın yerini söyleme karşılığında, şirketteki yetkilerini tekrar almak için kağıt imzalatır. Emine bulunur ve Altan’ın durumu ağırdır. Aziz, Altan’dan gelecek iyi haberi beklerken, Feride’de yanındadır. Aziz, Feride’nin elini tutar ve gitmemesini söyler.

Vuslat 9. Bölüm Fragmanı İzle! Kerem Annesinin ve Babasının Katilini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler