Ana SayfaDizilerVuslat 9. Bölüm Fragmanı İzle! Kerem Annesinin ve Babasının Katilini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Vuslat 9. Bölüm Fragmanı İzle! Kerem Annesinin ve Babasının Katilini Öğreniyor!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisinin 8. son bölümü ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Altan Emine’yi kurtarmaya çalışırken ağır yaralanıyor ve bunu Yalçın’ın yeğeni Emine’yi bulma çabaları birleşip ikisi birlikte hareket ediyorlar.  Aziz ve Feride yakınlaşıyor. Vuslat dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Kerem, annesinin ve babasının katilini öğreniyor.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Kerem Annesinin ve Babasının Katilini Öğreniyor!

Vuslat dizisinin 8. bölümde, Yalçın ile Feride’nin söz yüzükleri takılacağı sırada Emine’in kaçırılma haberi geliyor. Tüm bu olaylarda Kerem’in parmağı olduğunu öğrenen Aziz Kerem’e gerçekleri anlatıyor. Meczup, Aziz ve Yalçın’a Emineyi kurtarmak için onlara yardım ediyor. Kerem ile Aziz birbirlerine giriyorlar. Nehir, Aziz’i elde edebilmek için Kerem ile işbirliği yapıyor.

Yayınlanan 9. bölüm fragmanında, Feride tüm bu başına gelenlerden Aziz’i suçluyor kendisi ve ailesinden uzak durmasını söylüyor. Aziz artık Kerem’in yaptıklarına dur demesi için annesinin ve babasının gerçek katilinin babası olduğunu söylüyor.

işte 9. bölüm 1. fragman..

VUSLAT 8. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!
Yalçın için Feride’yi istemek için söze başladıkları sırada Yalçın’a görüntülü bir mesaj gelir Emine’in kaçırıldığını öğrenir. Aziz Feride’nin sözleneceğini duyar duymaz soluğu Feride’nin evinin önünde alır ve kapıyı Feride açar. Ona ‘yapma lütfen der’

Emine bir fırsatını bulur ve Altan’ın telefonundan Aziz’i arar. Yalçın ve Aziz beraber hareket ederler ve suçluları bulmaya çalışırlar. Yalçın’ın Aziz’e karşı ön yargısı kırılıyor aslında onun kötü bir insan olmadığını anlıyor.

Aziz, Altan’ın vurulduğu haberini alır ve deliye döner. Yalçın’da yeğeni Emine’nin kaçıldığı öğrenmiştir ve ikili beraber hareket ederler. Kerem,  yaralı Altan’ın başına gelerek ona, abisinin onu sevdiği kadar kendisini sevmediğini ve bu bağı keseceğini söyler. Altan’ı vuran kişi Kerem’dir.

KEREM’İN OYUNLARI BİTMİYOR!

Kerem, meczup bir yere babası, Aziz ve Yalçın’ı çağırıp telefonlarını alır ve Emine’nin ve Altan’ın yerini bildiğini söyler. Aziz ve babasına şirket yetkilerini geri almak için evrak imzalatır. Daha sonra onların yerini söyler.

Aziz ve Yalçın, Emine’yi ve yaralı Altan’ı bulurlar. Altan ameliyata alınır ama durumu ağırdır. Aziz, hastanede beklerken Feride’nin elini tutarak ve ona ‘sakın gitme’ der.

Vuslat 8. Bölüm 2. Fragman İzle! Aziz Altan İçin Gözyaşı Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler