Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a Neden Dava Açtı

İlgili Postlar

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a Neden Dava Açtı

Son zamanlarda özel hayatı ile Magazin Haberleri‘nde gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bu defa Yeşim Salkım ve Nihazt Doğan’a açtığı dava ile olay oldu. Söylemezsem Olmaz televizyon programında Yeşim Salkım ve Nihat Doğan hakkında kendisine hakaret ettiği sebebi ile dava açıldı, Tüm detaylar Haberimizde..

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e Ateş Püskürdü!

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a Neden Dava Açtı

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programda 20 ve 22 Eylül tarihlerinde yayınlanan, Gülben Ergen’in kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle savcılığa başvurduğu şikayet sonuçlandı.

Nihat Doğan Kimdir?

O günlerdeki programa sunucusu türkücü Nihat Doğan ile programa katılan şarkıcı Yeşim Salkım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şikayet iddanamesi ile şikayet sonucunda dava açıldı.

Yeşim Salkım kimdir?

 

Gülben Ergen'den, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a dava

Tehdit İçerikli Söylemler de Bulunuldu

Savcılığa yapılan şikayet İddianamesinde, Söylemezsem Olmaz sunucu Nihat Doğan ve o günki programa konuk olarak katılan  Yeşil Salkım’ın Gülen Ergen’e yönelik tehdit içerikli söylemler de bulunduğu iddi edildi.

Aynı iddianamede, uzlaşma Bürosu’na gönderildiği de belirtilerek, taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığı da eklendi.

Gülben Ergen kimdir?

Yeşim Salkım İçin Hakaret Ve Tehdit, Nihat Doğan İçin Hakaret’den Dava

Savcılık iddianamede, şarkıcı Yeşim Salkım’ın, Hakaret ve Tehdit suçlarından 3 ay 15 günden 2 yıl 10 aya kadar, türkücü Nihat Doğan’ın ise, Zincirleme Hakaret suçundan 4 ay 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası ile çarptırılması taleb edildi.

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın Beni ve Çocuklarımı Öldürmesinden Korkuyorum!

Hakaret Ve Tehdit İddianamesi Mahkeme Tarafından Kabul Edildi

Savcılık iddianamenin gönderildiği İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi, bu iddianameyi kabul ederek ileri bir tarihe duruşma günü tayin etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler