Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen: Yeşim Salkım'ın Beni ve Çocuklarımı Öldürmesinden Korkuyorum!

İlgili Postlar

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın Beni ve Çocuklarımı Öldürmesinden Korkuyorum!

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum! Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yıllardır süren atışmalar en sonunda mahkemeye taşındı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kendisini ve çocuklarını öldüreceğim diyerek tehdit ettiği gerekçesi ile savcılığa başvurdu. Ünlü şarkıcı başvuru dilekçesinde hangi çarpıcı ifadelerde bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Gülben Ergen’in İç Çamaşırları Bende Kaldı!

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum!

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum! Müzik dünyasının iki ünlü ismi Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yıllardır süren tartışma, Ergen’in Salkım hakkında savcılığa suç duyurmasıyla daha da ateşlendi.

Yeşim Salkım'ın, "Bu iş artık kan davasına dönüştü" dediği iddia edildi
Yeşim Salkım’ın, “Bu iş artık kan davasına dönüştü” dediği iddia edildi

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen’in aldığı ödül ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen bir ödül töreninde Gülben Ergen,  açmış olduğu 38 okul ile binlerce çocuğa eğitim imkanı sunduğu için ödüle layık görülmesinin olayların başlangıcı olduğu iddia edildi.

O ödül benim hakkımdı!

Gülben Ergen’in aldığı ödül sonrasında magazin programları ve sosyal  medya dahil olmak üzere tüm platformlarda Ergen’i eleştiren Yeşim Salkım’ın “O ödül benim hakkımdı” dediği iddia edildi.

Bu iş artık kan davasında dönüştü, Gülben Ergen’i bitireceğim!

İddialara göre Gülben Ergen’in de ödül aldığı töreni düzenleyen Sinan Güzel’e mesaj gönderen Yeşim Salkım, “Ben Hakan Uzan’ın eski karısıyım, bu işlerin nasıl gittiğini iyi bilirim. O ödül benim hakkımdı. O ahlaksız kadını davet edip ödül vereceğinize benim hakkımı yediniz. Bu iş artık kan davasına dönüştü. Beni davet bile etmediniz. Gülben Ergen’i bitireceğim. Benim o kadını yok etmeme engel olamayacaksınız.” dedi.

Sinan Güzel’in Yeşim Salkım’ın gönderdiği tehdit dolu mesajları Gülben Ergen’e ileterek dikkatli olması konusunda uyarması üzerine, Ergen soluğu İstanbul Adliyesi’nde aldı.

İstanbul Adliyesi’ne giderek Salkım’dan şikayetçi oldu

İstanbul Adliyesi’ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulunan Gülben Ergen, şikayet dilekçesinde şu ifadelerde bulundu:

“Yeşim Salkım, bana ait olduğu iddia edilen görüntüleri herkese göstererek itibarımı zedeliyor. Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum. Salkım’dan şikayetçiyim”

Gülben Ergen’in adliyeye gelerek şikayetçi olmasının ardından, Yeşim Salkım hakkında soruşturma başlatıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler