Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Deniz Akkaya Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Deniz Akkaya Birbirine Girdi!

Seren Serengil ve Deniz Akkaya birbirine girdi! Bir dönem birlikte sundukları magazin programıyla yakın arkadaşlık yapan iki ünlü isim, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları gönderilerle birbirine girdi. Karşılıklı olarak sert ithamların ve ciddi iddiaların ortaya atıldığı bu tartışmanın başlama kaynağı hangi olay oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Seren Serengil’in Dayak Olayı Polis Kayıtlarında!

Seren Serengil ve Deniz Akkaya birbirine girdi!

Seren Serengil ve Deniz Akkaya birbirine girdi! Seren Serengil’in sosyal medya hesabından yaptığı çekiliş, iki ünlü ismi birbirine düşürdü.

Seren Serengil’in sosyal medya hesabıdan yaptığı, aldatılan takipçilerinden bir tanesine çekiliş ile botoks hediye edeceği çekilişi açıklamasından sonra ünlü manken Deniz Akkaya, zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Seren Serengil'in botoks çekilişi ortalığı karıştırdı
Seren Serengil’in botoks çekilişi ortalığı karıştırdı

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’in botoks çekilişi fitili ateşledi

Seren Serengil’in çekilişle botoks hediye ediyor olmasına itiraz eden ünlü manken, hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir şey demeyeyim diyorum ama kadınların yanındayım diyerek böylesine gülünç, böylesine korkunç, böylesine kadınlık onurunu, gururunu ayaklar altına alıp para için kendini heba etmek. Bu ne rezalettir Allah aşkına! Doktor öncelikle böylesine rezil bir pr.’a nasıl alet olur?”

Serengil, ünlü manken hakkında ağır ithamlarda bulundu

Deniz Akkaya’nın kendisi hakkında yaptığı sert açıklama için yanıtta gecikmeyen Seren Serengil, ünlü manken hakkında ağır ithamlarda bulunduğu açıklamasında

“Doktoruma her gün eşinden ayrılmış aldatılmış, kendini güveni gitmiş, kendini daha iyi hissetmek için, gelip bir şeyler yaptırmak isteyenleri gördüm. Instagram’dan biz de yaptırmak istiyoruz ama bütçemiz müsait değil diyen mesajlar aldım. Bu nedenle belki herkese değil ama elimden geldiğince hemcinslerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Ya hediye ettiriyorum ya indirim aldırıyorum. Bugün kendini bilmez, gece kulüplerinin kapılarında alkol komalarına giren bir ayyaş bunu bana para için yaptığımı söyleme hadsizliğinde bulunmuş. Menajerimi iki saat bir odada tutup dövdürüp bağlatıp altında arabasını almaya çalışan ama buna izin verdirmeyeceğim. Bu karanlık adamların arkadaşı hanım, şu an yağmacılık ve gasp suçundan yargılanıyor. Kimin para için rezillikler yaptığı ortada. İşsiz güçsüzlükte kim gündem olmak istiyorsa bana sataşıyor da sataşan da rezil bir tip olmasa…” ifadelerini kullandı. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler