Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in Dayak Olayı Polis Kayıtlarında!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Dayak Olayı Polis Kayıtlarında!

Seren Serengil’in dayak olayı polis kayıtlarında! Geçtiğimiz günlerde bir radyo programında Seren Serengil’in eşi Yaşar Ipek’ten dayak yediği iddia edilmiş ve Serengil’den bu konu ile ilgili jet hızıyla yalanlama gelmişti. Bu konu ile ilgili araştırmaya giden Akşam Gazetesi, olayla ilgili polis kayıtlarına ulaştığını iddia etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Seren Serengil “Bu Zulme Dayanamıyorum”

Seren Serengil’in dayak olayı polis kayıtlarında!

Seren Serengil’in dayak olayı polis kayıtlarında! Geçtiğimiz günlerde Ağır Masa isimli radyo programında Seren Serengil’in eşi Yaşar İpek’ten dayak yediği ve bu konu ile ilgili polisten yardım istediği iddia edilmişti.

Yaklaşık üç hafta önce yaşanan olayı araştıran Akşam Gazetesi ekibi, polis kayıtlarına ulaştığını iddia etti.

Gazetenin konu ile ilgili yaptığı araştırma neticesinde, Seren Serengil’in 5 Aralık günü 23:58’de 155 polis imdat hattını aradığı ve “Kocam beni dövüyor, yardım edin” diyerek yardım istediği iddia edildi.

Beykoz Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nden iki ekibin yola çıkmasının ardından 00:02’de Serengil’in tekrar hattı aradığı, “Gelmenize gerek kalmadı teşekkür ederim.” diyerek şikayetinden vazgeçtiği ifade edildi.

Seren Serengil'in eşi Yaşar İpek'ten şiddet gördüğü iddia edildi
Seren Serengil’in eşi Yaşar İpek’ten şiddet gördüğü iddia edildi

Seren Serengil kimdir?

Beni darp edecek sandım

Beykoz Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nden iki ekip aracının Serengil henüz tekrar polisi aradığı sırada eve ulaştığı ve kapıyı açan şarkıcının, “Kocamla bir konu üzerine tartışıyorduk. Beni darp edecek sandığım için panikle hemen polisi aradım. Kocam beni dövmedi. Kimseden şikayetçi değilim.” dediği iddia edildi.

Gazetenin iddiasıma göre polisler gelen ilk ihbardan yaklaşık olarak 3 dakika sonra verilen adreste olurken, bir darp izine rastlanmaması üzerine olay yerinden ayrıldı.

Seren Serengil olayı sert bir şekilde yalanlamıştı

Radyo programında Yaşar İpek tarafından darp edildiği iddia edilen Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adeta ateş püskürmüş ve şunları yazmıştı:

“Hiçbirşey bilindiği ve görüldüğü gibi değil maalesef. Ama sus diyorum Seren. Şimdi moda başkasına söyletmek. Barış Kocaoğlu,  geçen sefer yalan tekne haberi için bin kere aradın. Tazminat açmadım. Senin kimlere yakın olduğunu ve o ahlaksızların maşası olduğunu biliyorum. Yaşar’da farkında. Şimdi sana o arayıp vazgeçirdiğin dava ile beraber iki dava birden açıyorum. Hergün paylaşım yapıyoruz be ayıptır kansızlar! Nerde rapor hadi göster. Varsa öyle birşey, bir kere polis darpa bakmaz hastaneye gidersin orası söyler. Darp olup olmayacağını polis gelmişte bakmışta ben sanmışımdayla olmaz. Hangi günmüş bu bak bakalım İnstagram’ıma. Hangi gün kocamla resim koymamışım? Bi bul bakayım bir yandan dövüyor bir yandan resim mi paylaşıyorum ben? Ondan hiçbiriniz bir halt olamadınız.”

“Asayiş Şube Müdürlüğü’ne rica ediyorum. Sizin adınız kullanılıyor. Ben size Can Tanrıyar ve diğer isimleri şikayet etmenin dışında şikayete geldim mi veya aradım mı?”

“Canım benim o dayakları sen atmıyor muydun karına? Kız seni Cumhurbaşkanımıza kadar şikayet etti. Bende ettim, haberin olsun. Senin gibi kadına şiddet uygulayan bir adamın, karısını kemerle döven bir adamın ( Bunları karın tv’de anlattı )…”

“Google’dan bulabilir herkes. Karımın annesiyle beraber oldum diyecek kadar ahlaksız bir adamın o da Google’da var kendi açıklamaların, onları yazsana. Dayak olayı, hem gerçekleri yazmış olursun.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler