Ana SayfaÜnlülerİşte Emina Jahovic ile Saadettin Saran Ayrılığının Perde Arkası!

İlgili Postlar

İşte Emina Jahovic ile Saadettin Saran Ayrılığının Perde Arkası!

İşte Emina Jahovic ile Saadettin Saran ayrılığının perde arkası! Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra adı uzunca bir süre Saadettin Saran ile aşk dedikodusuna karışan Emina Jahovic, geçtiğimiz haftalarda ilişkisini kabul etmişti. En son Jahovic’in yaptığı “Tekrar evlenmeyi düşünmüyorum” çıkışının ardından tüm gözler Saadettin Saran’a çevrilmişken, çiftin ayrıldığı iddia edildi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emina Jahovic İle Saadettin Saran Evleniyor Mu?

İşte Emina Jahovic ile Saadettin Saran ayrılığının perde arkası!

İşte Emina Jahovic ile Saadettin Saran ayrılığının perde arkası! Mustafa Sandal ile olan evliliğini noktaladıktan sonra adı uzunca bir süre ünlü iş adamı Saadettin Saran ile anılan Emina Jahovic, geçtiğimiz haftalarda ilişkisini kabul etmişti.

Uzun süre ilişkilerini saklayan iş adamı Saadettin Saran ve Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic hakkında ortaya atılan iddia ise magazin basınında bomba gibi patladı.

Sırp asıllı şarkıcının geçtiğimiz gün yaptığı, “Tekrardan evlenmeği düşünmüyorum” açıklamasının altında yatan nedeni, usta magazinci Bilal Özcan yorumladı.

Bilal Özcan, çiftin ilişkisinin aslında bir ay kadar önce bittiğini ve bitmesine sebep olarak da Emina Jahovic’in ısrarla Saadettin Saran ile evlenmek istemesi olduğunu söyledi.

Emina Jahovic ve Saadettin Saran'ın bir ay önce ayrıldığı iddia edildi
Emina Jahovic ve Saadettin Saran’ın bir ay önce ayrıldığı iddia edildi

Emina Jahovic Kimdir?

İşte ayrılmalarının gerçek nedeni!

Bir magazin programında yorumculuk yapan magazin gazetecisi Bilal Özcan, çift hakkında şok iddialar ortaya atarak şunları söyledi:

“Emina Jahovic’in önceki gün yaptığı “Tekrar evlenmeyi düşünmüyorum” açıklamasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Mustafa Sandal’dan boşandıktan sonra ünlü işadamı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcının Saran’a “Artık evlenelim, seninle yuva kurmak istiyorum” teklifinde bulunduğu ancak, işadamının bunu kabul etmediği ortaya çıktı…

Çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre bu konudaki gelişmeler şöyle yaşandı:

Yaklaşık bir ay önce Emina Jahovic Sadettin Saran’a, “Ben ilişkimizin böyle devam etmesini istemiyorum. Seninle evlenmek istiyorum, senin eşin olmak, seninle yuva kurmak istiyorum” dedi.

Sadettin Saran bu teklife, “Böyle düşünmen güzel ama buna karar vermek için çok erken. İlişkimiz henüz yeni…” şeklinde cevap verdi.

Emina Jahojic bu cevap karşısında, “Sen bilirsin, eğer böyle devam edecekse ben yokum, ilişkimiz bitti” diyerek çıkış yaptı ve ayrıldı.

Evet Sadettin Saran ile Emina Jahovic ilişkisi bir ay önce böyle noktalandı.

Ayrılıktan sonra iki taraf da birbirini hiç aramadı.

Ancak Emina Jahovic, evlenmeye yanaşmadığı için terk ettiği Sadettin Saran’a nazire yaparcasına ülkesi Sırbistan’daki bir dergiye röportaj verip “Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna şu cümleyi söyledi:

“Hayır. Boşanmış bir anne olarak neden tekrar evliliğe ‘evet’ diyeyim ki!”

Sadettin Saran mı ne yaptı?

Hiç…

Duyduğuma göre Amerika’ya anne ve babasının yanına uçtu ve çok değer verdiği ailesiyle yeni yıl heyecanını yaşıyor…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler