Ana SayfaÜnlüler"Gülben Ergen'in İç Çamaşırları Bende Kaldı!"

İlgili Postlar

“Gülben Ergen’in İç Çamaşırları Bende Kaldı!”

“Gülben Ergen’in iç çamaşırları bende kaldı!” Bir dönem adı iş adamı Tolga Duğles ile adı aşk dedikodusuna karışan Gülben Ergen hakkında şok iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz isimli programa konuşan Tolga Duğles’in şoförü, Gülben Ergen hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

Gülben Ergen: Şöhret Taşınması Zor Bir Mesele!

“Gülben Ergen’in iç çamaşırları bende kaldı!”

“Gülben Ergen’in iç çamaşırları bende kaldı!” Bir dönem iş adamı Tolga Duğles ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Gülben Ergen hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Bircan Bali ve Ece Erken’in sunduğu Söylemezsem Olmaz isimli programa bağlanan Tolga Duğles’in eski şoförü, magazin gündeminde bomba etkisi yaratacak iddialarda bulundu.

Haksızlığa uğradığını iddia eden ve bu yüzden Gülben Ergen ve Tolga Duğles’in yaşadığı yasak aşk ile ilgili bildiği herşeyi programın yapımcısı Bilal Özbilge’ye anlatan eski şoför, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haksızlığa uğradığını, daha fazla dayanamayacağını ifade eden Duğles’in eski şoförü, Gülben Ergen ile Tolga Duğles’in hakkında çıkan yasak aşk iddialarının doğru olduğunu belirtti.

Gülben Ergen’in Erhan Çelik ile evli olduğu dönemde, yasak aşk yaşadığı Tolga Duğles ile ayrı bir ev açtığını ve bu evde iç çamaşırlarını bile bıraktığını söyleyen eski şoförGülben Ergen’in iç çamaşırlarının ve özel başka eşyalarınında kendisinin elinde olduğunu iddia etti.

Gülben Ergen ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles
Gülben Ergen ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles

Gülben Ergen kimdir?

Sen utanmıyor musun evli bir kadınla birlikte olmaya?

İşte Gülben Ergen ve Tolga Duğles arasında yasak aşk yaşandığını iddia eden eski şoförün anlattıklarından bazı satırbaşları:

“Tolga Duğles ile Gülben Ergen Etiler’de ortak ev tuttular, orada gizli gizli buluşuyorlardı. Hatta bende Gülben’in de Tolga’nın da çok özel eşyaları, kıyafetleri hatta iç çamaşırları var…!”

“Tolga Duğles’e sen utanmıyor musun evli kadınla birlikte olmaya dedim…”

“Elimde çok önemli Whatsapp yazışmaları var.”

“Gülben Ergen’in Erhan Çelik’le beraber Umre’ye giderken taktığı eşarbı bile Tolga Duğles ile beraber ortak olarak Etiler’de tuttuğu evinden ben aldım.”

“Tolga Duğles bana olan sözünü yerine getirmedi, şu an ailemle maddi zorluk yaşıyoruz. Diğer çalışanları da hala maaşlarını alamıyor”

“Cezaevine Tolga Duğles’i ben bıraktım.”

“Yasemin Duğles ile de konuştum. Haklısın ne istersen yap dedi…”

“Yasemin Hanım’a 1 milyon lira teklif edildi.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler