Ana SayfaÜnlülerHakkı Bulut Canlı Yayında Kredi Kartı Şifresini Verince...

İlgili Postlar

Hakkı Bulut Canlı Yayında Kredi Kartı Şifresini Verince…

Usta sanatçı Hakkı Bulut, eşiyle beraber magazin programına katıldı. Hakkı Bulut, canlı yayın sırasında banka kartlarının şifrelerini açıkladı. Canlı yayında ne yapacağını bilemeyen sunucunun ise ağzı açık kaldı.

Ameliyat olan Hakkı Bulut Açıklama Yaptı!

Hakkı Bulut Canlı Yayında Kredi Kartı Şifresini Verince…

Usta sanatçı Hakkı Bulut ve eşi Saadet Bulut, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Hakkı Bulut, canlı yayında herkesi şok edecek bir bilgiyi verince, program sunucuları ne yapacağını bilemedi. Eşiyle arasında ki yaş farkından bahseden Hakkı Bulut, kart şifresini ifşa etti.

Hakkı Bulut’un yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı!

Eşiyle arasında 4 yaş olduğunu söyleyen Hakkı Bulut, canlı yayında farkında olmadan kart şifrelerini verdi. Eşiyle birbirlerine olan bağlılıklarını anlatan Bulut, “Mesela herhangi bir bankaya gittim kart şifresini yazarken önce kendi yaşımı yazıyorum bide hanımın yaşını yazıyorum.” dedi.

Olay karşısında ne diyeceklerini bilemeyen program sunucuları “Oh maşallah şifreleri ilan etti.” diyerek reklam arasına kadar bankaları arayarak şifreleri değiştireceklerini söyledi.

Hakkı Bulut kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler