Ana SayfaÜnlülerHakkı Bulut'un yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Hakkı Bulut’un yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı!

Hakkı Bulut’un yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı! Kalp ameliyatı olan usta sanatçı Hakkı Bulut’un ameliyat sonrasında yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Hakkı Bulut’un ameliyatı nasıl geçti? Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl? Hakkı Bulut’un hayati tehlikesi bulunuyor mu?

Acilen ameliyat edilen Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl?

Hakkı Bulut kalp ameliyatı oldu

Usta sanatçı Hakkı Bulut, kalp rahatsızlığı yaşayarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyat edilmişti. Hakkı Bulut’un hastalık haberini, sanatçı ve yazar Onur Akay vermişti. Akay, “Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.” diye açıklama yapmıştı.

Hakkı Bulut kimdir?

Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl?

Onur Akay, kötü haberi vermesinin ardından, mutlu haberi de verdi. Bulut’un sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Onur Akay, Hakkı Bulut’un yoğun bakımdan fotoğrafını da paylaştı. Akay, paylaşımında “Çok şükür Hakkı Bulut’un sağlık durumu iyiye gidiyor. 4 saate yakın süren kapalı by-pass ameliyatı geçiren usta sanatçımız Hakkı Bulut, operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. Hakkı Baba’yı merak eden milyonlarca sevenine bir sürpriz yapmak istedim. Değerli sanatçımız çok iyi ve eşi Saadet Hanım başından bir an olsun ayrılmıyor.” ifadelerini kullandı.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

İşte Hakkı Bulut’un yoğun bakımdan ilk fotoğrafı

Onur Akay, Hakkı Bulut’un ameliyattan çıkmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı: Usta sanatçımızın ameliyatı 3 saat sürdü ve ameliyattan çıktı. Doktorları çok şükür operasyonunun başarılı geçtiğini söylediler. Şu an yoğun bakımda ve yarın uyandırılacak ve o zaman sağlık durumu hakkında daha net bir bilgi verilecek. Acil şifalar dilerim büyük ustaya.

Kızı ve aynı zamanda menajeri Emel Bulut Gök ise, “Her şey aniden oldu. Bir yorgunluk, sırt ağrısı hissettiğini söyledi. İş temposuna bağladık. Kontroller sonucu durumun sandığımız kadar basit olmadığını anladı. Doktorlar duruma pozitif bakıyor. Şah damarının tıkanık olmasına rağmen diğer üç damarı açıkmış.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler