Ana SayfaÜnlülerBarış Murat Yağcı'dan Bomba Açıklama: Birce Akalay ile aynı Yatakta Yatardık!

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı’dan Bomba Açıklama: Birce Akalay ile aynı Yatakta Yatardık!

Son zamanlarda hakkında çıkan haberlerle gündemden düşmeyen oyuncu foto model Barış Murat Yağcı, teve2’de yayınlanan 2. Sayfa programında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Detaylar Haberimizde.

Murat Yağcı’dan İrem Derici’ye olay yaratan sözler: Herkesi kandırdı!

“Birce Akalay ile Aynı Yatakta Yatardık”

Genç oyuncu Barış Murat Yağcı, projeleri ve konuk olarak katıldığı programlarda söyledikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.  2. Sayfa Programına açıklamalarına devam eden Oyuncu, 5 yıl önce annesinin kanser olması sebebiyle Türkiye’ye döndüğünü belirtti. Oyuncu Murat Yağcı, Birce Akalay ile kuzen olduğunu ve kendisinden hiçbir yardım görmediğini şu sözlerle dile getirdi;

Barış Murat Yağcı
 

Birce Akalay Kimdir ?

“Birce Akalay benim kuzenim. 3 yıldır kendisiyle görüşmüyoruz. O bana yardım etmedi, ona kızgınım diye bir şey asla yok. Böyle bir talebim de olmadı. Bir gün dayım annemi aradı. Olay saçma sapan bir yerlere gitti. Benim Birce ile bir sorunum yok. Birce üzerinden de prim yapmam. Biz aynı yatakta yatardık. Ben hayatımda ilk kez başrol oldum ve sektörü yeni anladım. Başrol yoğunluğundan dolayı ailesine vakit ayıramamış olabilir. İki kez boşandı, özel hayatında sıkıntılar olabilir. Şuradan çıkıp gelse sarılırım. Son halini beğenmedim, normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum.”

Barış Murat Yağcı Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler