Ana SayfaKimdirBarış Murat Yağcı kimdir?

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı kimdir?

Best Model of Turkey yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran 1.95 boyundaki Barış Murat sevilen oyuncular arasında yer aldı. İrem Derici’nin yakışıklı oyuncu ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Oyuncu ve profesyonel basketbolculuk yapan Barış Murat Yağcı Kimdir? Nerede doğdu? Rol aldığı Projeler nelerdir? Hepsi ve daha fazlası Barış Murat Yağcı kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Barış Murat Yağcı nerede doğdu? Barış Murat Yağcı aslen nereli?

Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir’de doğdu. Barış Murat Yağcı aslen İzmirlidir.

Barış Murat Yağcı şuan kaç yaşında? Barış Murat Yağcı hangi burç?

Barış Murat Yağcı şuan 27 yaşında ve kova burcudur.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir. Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır.

İrem Derici kimdir?

Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır. Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi.

Yapımcıların yakışıklılığı ile dikkatini çeken Barış Murat Yağcı, oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan  Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler