Ana SayfaÜnlülerAmeliyat olan Hakkı Bulut Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Ameliyat olan Hakkı Bulut Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak aniden ameliyata alınan Hakkı Bulut, yaşadıkları sonrasında ilk defa açıklama yapttı. Usta sanatçının sağlık durumu şu an nasıl? Kendisini nasıl hissediyor? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilen detaylar…

Hakkı Bulut’un yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı!

Sağlığına Yeniden Kavuştu

Türkiye’nin önemli sanatçılarından biri olan Hakkı Bulut; göğüs ağrısı sebebi ile gittiği hastanede yapılan anjiyo sonrası kalp damarının tıkalı olduğu anlaşılmış,  acilen ameliyata alınmıştı. Ameliyatı oldukça başarılı geçen Hakkı Bulut, sağlığına yeniden kavuştu.

Ameliyat sonrası bir gün yoğun bakımda kalan ve bugün özel odaya alınan ünlü sanatçı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Acilen ameliyat edilen Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl?

Göğsümden Alınan Damar Kalbe Yamandı

Odasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hakkı Bulut, “Hastane yönetimine çok teşekkür ediyorum. Normalde kalp ameliyatlarında boydan boya göğüs ve kaburgalar açıldıktan sonra ameliyat yapılırdı. Bu yeni bir uygulama göğsümden bir damar alındı ve delik açılarak kalbe yamandı. Bu çok konforlu bir ameliyat bu ameliyatı gerçekleştiren doktor Barış Çaynak’a çok teşekkür ediyorum. Sevenlerim beni hayatta tutuyor. Allah kimseye dert vermesin derman aratmasın. Binlerce telefon geldi hastaneye gelmek isteyenler vardı. Hastaneden çıkınca beni arayan herkesi tek tek arayacağım binlerce kişi olsa da” diyerek hislerini ifade etti.

Hakkı Bulut kimdir?

İnşallah Beraber Konserini Dinlemeye Gideceğiz

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Barış Çaynak ise usta sanatçı hakkında “Hakkı bey bize göğüs ağrısı şikayetiyle geldi hemen anjiyo yaptık. Yapılan anjiyo da damarlardan bir tanesinin aşırı derece de tıkanık olduğu anlaşıldı. Böyle bir durumda balon ile açılabiliyorsa açmaya çalışıyoruz. Ancak uygun değildi ve ameliyat kararı verdik. Ameliyat kapalı ameliyata uygundu ve buna karar verdik göğüs kısmını açmadan. Ameliyat kapalı olunca hızlı bir iyileşme sürecine girdik. İki hafta sonrasında konseri var Hakkı bey’in ben bir sıkıntı görmüyorum ben kendisine söz verdim inşallah yetiştirmeye çalışacağım kendisini ve beraber konserini dinlemeye gideceğiz” şeklinde konuştu.

Rahatsızlandığı günden beri sevenlerini oldukça üzen Hakkı Bulut’un, hızla eski haline döndüğü gözlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler