Ana SayfaÜnlülerAcilen ameliyat edilen Hakkı Bulut'un sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Acilen ameliyat edilen Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl?

Acilen ameliyat edilen Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl? Usta sanatçı Hakkı Bulut, zorlu bir ameliyat geçirdi. Kalp ameliyatı olan Bulut’un sağlık durumu nasıl? Hakkı Bulut neden ameliyat oldu? Hakkı Bulut’un ameliyatı nasıl geçti? Hakkı Bulut’un sağlık durumundaki yeni gelişmeler neler? Detaylar haberimizde…

Hakkı Bulut ameliyattan çıktı mı? Sağlık durumu nasıl? İşte yeni açıklama…

Hakkı Bulut korkuttu

Dün, Hakkı Bulut hayranlarını yıkan bir haber geldi. Hakkı Bulut, kalp rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kötü haber, sanat camiasında ‘felaket tellalı’ olarak anılan sanatçı Onur Akay’dan geldi. Onur Akay, Hakkı Bulut’un hastaneye kaldırıldığını şu ifadeler ile duyurdu: Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.

Hakkı Bulut kimdir?

Hakkı Bulut ameliyat oldu

Haberin ardından yeni bir açıklama yapan Onur Akay, Hakkı Bulut’un ameliyatının gerçekleştiğini duyurarak “Usta sanatçımızın ameliyatı 3 saat sürdü ve ameliyattan çıktı. Doktorları çok şükür operasyonunun başarılı geçtiğini söylediler. Şu an yoğun bakımda ve yarın uyandırılacak ve o zaman sağlık durumu hakkında daha net bir bilgi verilecek. Acil şifalar dilerim büyük ustaya.” dedi.

Hakkı Bulut’tan Ameliyat Sonrası İlk Sonrası Açıklama Geldi!

Hakkı Bulut’un sağlık durumu nasıl? Kızı açıklama yaptı

Hakkı Bulut’un kızı ve aynı zamanda menajeri Emel Bulut Gök, usta sanatçının sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı ve “Her şey aniden oldu. Bir yorgunluk, sırt ağrısı hissettiğini söyledi. İş temposuna bağladık. Kontroller sonucu durumun sandığımız kadar basit olmadığını anladı. Doktorlar duruma pozitif bakıyor. Şah damarının tıkanık olmasına rağmen diğer üç damarı açıkmış.” diye konuştu.

Aslında öğretmen olan, ancak müziğe gönül verdikten sonra müzik sektöründe var olan usta sanatçı Hakkı Bulut, yıllardır müzik dünyasında ‘taçsız kral’ olarak anılıyor. Hakkı Bulut, kalp rahatsızlığı nedeni ile büyük bir ameliyat geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler