Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Ferrari’si ile Motorcuyu Yakaladı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Ferrari’si ile Motorcuyu Yakaladı!

İstanbul Kemerburgaz yolu üzerinde giden motosikletli Acun Ilıcalı’yı görünce şok geçirdi Motosikletinden inerek Ilıcalı’ya selam veren genç, yoluna tekrar  devam etti. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’nın asıl transferi Beyaz Show mu?

Tek Teker Üzerinde Show Yapıyordu!

Kemerburgaz yolunda süratli bir şekilde tek tekerlek üzerinde yol alan motosikletli genç adam, lüks otomobiliyle seyir halinde olan Acun Ilıcalı’yı görünce şoke oldu. Kırmızı ışıkta durup Acun Ilıcalı’nın yanına giderek konuşan genç, motosikletine binerek tek tekerlek üzerinde yoluna devam etti.

Acun Ilıcalı Kimdir ?

Acul Ilıcalıyı Görünce Şoka Girdi !

Kemerburgaz yolunda önceki gün saat 19.00 sıralarında seyir halinde olan motosikletli genç, trafikte akan araçların arasında tehlikeli bir show gerçekleştirdi. Süratli bir şeklide giderken motorun tek tekerleğini havaya kaldıran genç sürücüye,  arkasından gelen lüks otomobilin kullanıcısı selektör yaptı. Bunun üzerine tek teker üzerinden inerek kırmızı ışıkta duran genç, otomobildeki Ekrem Okumuş’a bakarak, “Kalkıyor muyuz” dedi. O esnada şoför koltuğunda Acun Ilıcalı’yı son anda fark eden genç şoke oldu.

Kask’ın Kamerasıyla Kayd Etti.

Yaşadığı şaşkınlıkla motosikletinden inerek aracın yanına yaklaşan genç, motor sporlarına olan tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı ile selamlaştı. Ardından yeşil ışığın yanması üzerine tekrar motosikletine binen genç, yine süratli bir şekilde tek tekerlek üzerinde giderek uzaklaştı. Bu yaşananlar Genç motosikletlinin kaskındaki kamera tarafından ve Ekrem Okumuş’un cep telefonu kamerasıyla kayd edildi.

Acul Ilıcalı Yakaladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler