Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım, Gülben Ergen'e Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e Ateş Püskürdü!

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e ateş püskürdü! Gülben Ergen’in, “Yeşim Salkım, bana ait olduğu iddia edilen görüntüleri herkese göstererek itibarımı zedeliyor. Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum. Salkım’dan şikayetçiyim” diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından gözler Salkım’a çevrilmişti. Bugün Söylemezsem Olmaz programına bağlanan ünlü şarkıcı, Gülben Ergen’e adeta ateş püskürdü. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yeşim Salkım’dan Gülben Ergen’e Jet Yanıt Geldi

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e ateş püskürdü!

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e ateş püskürdü! Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in kendisini hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Yeşim Salkım, canlı yayında çarpıcı ifadelerde bulundu.

Bircan Bali ve Ece Erken’in sunduğu Söylemezsem Olmaz isimli programa telefonla bağlanan ünlü şarkıcı, “Ben psikopat ruhlu katil bir kadın gibi gösteriliyorum” diyerek gelişen olaylara tepki gösterdi.

Gülben Ergen’in kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiği gerekçesi ile Yeşim Salkım’a dava açması magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken, Yeşim Salkım bu haberlere sert bit tepki gösterdi.

Herşeyden önce 2 çocuk annesi olduğunu ve böyle bir iddia ile isminin asla yan yana bile gelemeyeceğini ifade eden Yeşim Salkım, “Ben kimseyi tehdit etmedi” diyerek kendisini savundu.

“Ben psikopat ruhlu katil bir kadın gibi gösteriliyorum. Savcılıktan herkesin telefonunun dinlenmesini isteyeceğim. Ben kimseyi tehdit etmedim. Ben başkaları gibi göstermelik anne değilim. Çocuklarımı bu tip yalanlara alet etmem, edene de müsade etmem” diyerek isyan eden Yeşim Salkım, gerekirse kendi telefonunun da dinlenmesini isteyeceğini belirtti.

Söylemezsem Olmaz isimli programa bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen'e adeta ateş püskürdü
Söylemezsem Olmaz isimli programa bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e adeta ateş püskürdü

Yeşim Salkım kimdir?

İkili arasındaki olaylar nasıl gelişti?

İddialara göre Gülben Ergen’in de ödül aldığı töreni düzenleyen Sinan Güzel’e mesaj gönderen Yeşim Salkım, “Ben Hakan Uzan’ın eski karısıyım, bu işlerin nasıl gittiğini iyi bilirim. O ödül benim hakkımdı. O ahlaksız kadını davet edip ödül vereceğinize benim hakkımı yediniz. Bu iş artık kan davasına dönüştü. Beni davet bile etmediniz. Gülben Ergen’i bitireceğim. Benim o kadını yok etmeme engel olamayacaksınız.” dedi.

Sinan Güzel’in Yeşim Salkım’ın gönderdiği tehdit dolu mesajları Gülben Ergen’e ileterek dikkatli olması konusunda uyarması üzerine, Ergen soluğu İstanbul Adliyesi’nde aldı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler