Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'dan Gülben Ergen'e Jet Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’dan Gülben Ergen’e Jet Yanıt Geldi!

Yeşim Salkım’dan Gülben Ergen’e jet yanıt geldi! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Yeşim Salkım’ın kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiğini iddia ederek İstanbul Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan tartışmada Salkım’dan yanıt gecikmedi. “Bu iş artık kan davasına dönüştü, o kadını bitireceğim” dediği öne sürülen Yeşim Salkım, bu söylentilere ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıtılar…

Gülben Ergen: Yeşim Salkım’ın beni ve çocuklarımı öldürmesinden korkuyorum!

Yeşim Salkım’dan Gülben Ergen’e jet yanıt geldi!

Yeşim Salkım’dan Gülben Ergen’e jet yanıt geldi! Yıldızları bir türlü barışmayan Gülben Ergen ve Yeşim Salkım’ın atışması, Salkım’ın organizatör Sinan Güzel’e attığı iddia edilen “Ben Hakan Uzan’ın eski karısıyım, bu işlerin nasıl gittiğini iyi bilirim. O ödül benim hakkımdı. O ahlaksız kadını davet edip ödül vereceğinize benim hakkımı yediniz. Bu iş artık kan davasına dönüştü. Beni davet bile etmediniz. Gülben Ergen’i bitireceğim. Benim o kadını yok etmeme engel olamayacaksınız.” mesajı yüzünden mahkemeye taşındı. 

Yeşim Salkım'dan kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Gülben Ergen'e jet yanıt geldi
Yeşim Salkım’dan kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Gülben Ergen’e jet yanıt geldi

Yeşim Salkım kimdir?

Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum!

Yeşim Salkım’ın Sinan Güzel’e attığı mesaj sonrasında İstanbul Adliyesi’ne giden Gülben Ergen, “Yeşim Salkım, bana ait olduğu iddia edilen görüntüleri herkese göstererek itibarımı zedeliyor. Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum. Salkım’dan şikayetçiyim.” diyerek ünlü şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Gülben Ergen’in kendisi hakkında tehdit ettiği iddiasıyla savcılığa başvurmasının ardından Yeşim Salkım’dan yanıt gecikmedi.

Allah ıslah etsin, Allah affetsin!

Hakkında çıkan haberlerden sonra sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, şunları yazdı:

“Hayatımın özeti kimsenin karalamasına izin vermicem. Önce Allah sonra yıllardır hiç değişmeyen ve geçmişi tertemiz bir kadın olarak ne ailemin ne çocuklarımın ne de beni seven insanların güvenini sarsmadım. Sarmadan yoluma devam edeceğim… Bugüne kadar sadece çocukları ve ailesi için mücadele veren bir kadın olarak arkama hiç kimseyi almadan yaşadım. Sözüm senettir. Hiç bir gün hayatımda kara bir sayfam olmadı, olamaz da. Şimdi burdan herkese açık çek! Varsa önüme getirin ama elinizi vicdanınıza koyun, fesinizi önünüze. Ben bu insanların konuştuğu dili bilmiyorum. Ben tam kendime göre, ben tam dünyaya göre… Peki sizin adınız ne??? Benim dengemi bozmayın… Allah Kerim. Allah er ya da geç adaletini gösterir. O güne kadar hep tek başıma hep dimdik çok şükür. Allah ıslah etsin, Allah affetsin.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler