Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen'den Poşet Çıkışı!

İlgili Postlar

Okan Bayülgen’den Poşet Çıkışı!

Okan Bayülgen’den poşet çıkışı! Son zamanlarda yaptığı çıkışlarla haber olan isimlerin başında gelen ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, yaptığı radyo programında son günlerin konusu poşetlerin yasaklanmasıyla ilgili yaptığı çıkışla şaşırttı. Çok konuşulan poşet tartışmalarına değinen Bayülgen, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

Okan Bayülgen, poşet tartışmaları hakkındaki yorumuyla büyük takdir topladı
Okan Bayülgen, poşet tartışmaları hakkındaki yorumuyla büyük takdir topladı

Nurseli İdiz, Okan Bayülgen’i Fena Bozdu!

Okan Bayülgen’den poşet çıkışı!

Okan Bayülgen’den poşet çıkışı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan düzenle ile 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren plastik alışveriş poşetlerinin tüm satış noktalarından ücretli olarak temin edilmeye başlanmasından sonra konu ile ilgili bir yorum da ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’den geldi.

Yaptığı sivri dilli çıkışlarla bir hayli konuşulan okan Bayülgen, kendi yaptığı radyo programında poşet fiyatlarının 20 lira olması gerektiğine dikkat çekti.

Okan Bayülgen kimdir?

Ben de bu kampanyanın tamamen yanındayım!

Sosyal medya hesaplarında yapılan poşet tartışmalarından ve esprilerinden utanç duyduğunu söyleyen Okan Bayülgen, bu kampanyanın tamamen yanında olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Tüm dünyada poşet çantaları satılmakta ve böylelikle kullanımında azalma sağlanmaktadır. İnsanlar böylelikle alışveriş arabaları ve bez çantalarını yanlarına alarak alışverişe çıkmaya başladı. Ben de bu kampanyanın tamamen yanındayım. Bugün yediğimiz balıklarla midemize plastik doldururken hatta son araştırmalarda doğaya saçılan poşet ve plastikler nedeniyle bunları sadece yemekle kalmıyor aynı zamanda o plastiği soluyoruz.”

Okan Bayülgen’in “seksi bıraktım” açıklamasını Haydar Dümen’e sordular

Çocuklarımızı plastik yedirerek, soluyarak büyütüyoruz!

Poşet tartışmalarının gereksizliğine vurgu yapan Bayülgen, “Çocuklarımızı plastik poşet yedirerek ve solutarak büyütüyoruz” ifadesinden sonra poşet fiyatlarının 10 ya da 20 lira olması gerektiğini belirterek şöyle devam etti:

“Başka korkunç bir durumdan bahsedelim. Belki orta yaşlı ya da yaşlı insanlar için büyük bir sorun olmayabilir ama çocuklarımızı plastik yedirerek ve plastik solutarak büyütüyoruz ki bu gerçekten çok korkunç. Eğer bunun yolu poşeti satmaktan geçiyorsa bari o poşeti satalım. Hatta 25, 50 kuruşa 1 liraya değil, 10, 20 liraya satalım ki insanlar bunları kullanmaktan kaçınsınlar. Bu yolla poşet kullanımını azaltalım hatta zamanla yok edelim.”

Birçok ünlü isim tarafından poşetlerin ücretli olması tartışılırken, Okan Bayülgen’in bu tavrı büyük takdir topladı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler