Ana SayfaKimdirOkan Bayülgen kimdir?

İlgili Postlar

Okan Bayülgen kimdir?

Sinema ve Dizi Oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yazar, seslendirme sanatçısı ve yapımcı olan  Okan Bayülgen kimdir? Son olarak sosyal medya üzerinde söylediği cümlelerle gündeme gelen Okan Bayülgen aslen nereli ve kaç yaşındadır? Detaylar Okan Bayülgen kimdir haberimizde…



Bugün Doğan Ünlüler

Okan Bayülgen aslen nereli? Okan Bayülgen şuan  kaç yaşında? Okan Bayülgen hangi burç?

Okan Bayülgen aslen İstanbul Cihangir’de dünyaya gelmiş sanatçı şuan 54 yaşında ve koç burcudur.

Okan Bayülgen Kimdir?

Ümit Bayülgen, Ayla Görgün’ün çocuğu olarak Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964 yılında İstanbul Cihangir’de dünyaya gelmiştir.1970 yılında anne ve babası boşanmış olan Okan Bayülgenin,Ozan Bayülgen ve Okşan Bayülgen adlı iki kardeşi vardır.Okan Bayülge aynı zamanda köklü bir aileden gelmekte olup, Elmalılı Hamdi Yazır’ın da torunudur.
Şişli lisesinden mezun olan Okan Bayülgen Fransa Tours Üniversitesi’nin Ekonomik Bilimler Fakültesine bağlı hukuk ve ekonomi bölümleri,Mimar Sinan Üniversitesinin Devlet Konservatuarı Bölümü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamlayarak kariyerine tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olarak devam etti. Ve en önemlisi Türkiye’nin en genç tiyatro yönetmeni ünvanına sahip oldu.

Okan Bayülgen:Uzun Bir Hayat İçin Seksi Bıraktım!

Kariyeri Nasıl Başlar?

Radyolarda haber spikerliği ve programcılığıda yapan Okan Bayülgen,1996 yılında İstanbul kanatlarımın altında ,1997 yılında Ağır Roman,1999 yılında Romantik, 2000 yılında Oyun Bozan,2001 yılında Hemşo ve Komiser Şekspir
2002 yılında Gülüm benim ve Sır çocukları adlı Sinema filmlerinde yer almıştır. Televizyon dünyasındada ayrıca, Size Baba Diyebilirmiyim ve Utanmaz Adam dizilerinde oynamıştır.
1995 yılında 2015 yılına kadar sırasıyla Gece kuşu, Televizyon Çocuğu,Zaga,Televizyon Makinası, Makina,Disko Kralı,Muhabbet Kralı,Medya Kralı,Makina kafa, Muhallebi Kafa,Çıplak Kafa, Dada Dandinista ve Dada Televizyon Programlarıyla karşımıza gelen Okan Bayulgen Tam üç kez nikah masasına oturmuştur. Son evliliği olan Şirin Ediger’den doğma İstanbul adında bir kızı vardır.(2018)

Rol aldığı tiyatro oyunları

  • Kiralık Oyun : Ferhan Şensoy – Orta Oyuncular – 2006
  • Atlarıda Vururlar : Horace McCoy – İstanbul Gösteri Merkezi – 1997
  • Küçük Motzart : Jakop Lorey – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1991
  • Hapşırık : Anton Çehov\Michael Frayn – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1990
  • Masal Bahçesi : Ali Taygun – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1990
  • Kamuoyu : Aurel Baranga – Trabzon Devlet Tiyatrosu – 1989

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler