Ana SayfaÜnlülerCeren Hindistan Neden Suç Duyurusunda Bulundu!

İlgili Postlar

Ceren Hindistan Neden Suç Duyurusunda Bulundu!

Uzun bir süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu Ceren Hindistan, suç duyurusu haberi, magazin haberleri‘ne bomba gibi düştü. İzmir’de bir kaç masaj salonu kartvizitlerinde kendi bikinili fotoğraflarının kendi izni olmadan kullanıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi, detaylar Haberimizde..

Ceren Hindistan’ın İfadesi Ortaya Çıktı!

Ceren Hindistan Suç Duyurusunda Bulundu!

Ümit Aslan ile bir dönem birlikte olan ve bir kız çocuğu dünyaya getiren Ceren Hindistan, gündemde yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Ceren Hindistan, İzmir’de bulunan bazı masaj salonu kartvizitlerinde kendi özel fotoğraflarının kendi izni olmadan kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Ceren Hindistan kimdir?

ceren hindistan ile ilgili görsel sonucu

 

Kartvizitlerde Bikinili Resimleri Kullanılmış..

Şahsi Avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda buluan güzel oyuncu Ceren Hindistan, “Kartvizitlerden birinde bikinili, bir diğerinde yüzünün belirgin olduğu fotoğrafı kullanılmış. Şüpheliler hakkında dolandırıcılık, hakaret, kişisel verilerin kaydedilmesi, verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme suçlarından iddianame hazırlanmasını istiyoruz.” ifadelerini dilekçede yer verdi. Ceren Hindistan, resimlerinin olduğu kartvizitleri delil olarak da savcılığa sunduğu öğrenilen bilgier arasında.

Ceren Hindistan’dan Mustafa Sandal Yorumu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler