Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'i Hüzünlendiren Anlar!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’i Hüzünlendiren Anlar!

İmparator İbrahim Tatlıses, Ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan’ın 41.sanat yılı kutlaması ve yeni çıkacak olan albümünün lansmanında geceye İzmir’den görüntülü bağlandı ve duydulandı. Gözyaşlarını tutamayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in konuklara büyük bir sürprizi de vardı, Gecenin detayları Haberimizde..

Ayşegül Yıldız’dan İbrahim Tatlıses İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar!

İbrahim Tatlıses Gözyaşlarına Boğuldu…

Ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan, sanat yaşantısının 41. yıl dönümünü önceki akşam, muhteşem bir organizasyonla dün akşam Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde kutladı. Ünlü sanatçılar,  ‘Ahmet Selçuk Unutulmayan Şarkılar Vol 2’ albümünde şarkılar seslendirerek, ünlü şairi yalnız bırakmadılar.

Ahmet Selçuk İlkan’dan Aleyna Tilki hakkında canlı yayında mahkeme açıklaması

Yıldızlar Geçidi..

Geceye, Demet Akalın, Emel Sayın, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Zitnet Sali, Fettah Can, Ebru Yaşar, Merve Özbey, Berkay, Çağatay Akman, Baha, Mehmet Erdem, Rubato, Pelin Körmükçü, Sinan Özen, Sami, Elif Kaya, Rober Hatemo, Haktan, Zühre Dalmaz, Safiye Soyman, Berdan Mardini, Halil Sezai ve Nil Burak gibi ünlü sanatçılar klasikleşmiş Ahmet Selçuk İlkan eserlerini yorumladılar.

Ahmet Selçuk İlkan kimdir?

“Bu Gece Hayatımın En Güzel Şiiri Şu An Sahnede Yazılıyor”

Kutlama hemen öncesinde medya mensuplarının sorularını yanıtlamayan ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan, “Hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum çünkü hayatım boyunca yazdığım her şarkı şu an bir film şeridi gibi gözlerimin önünde. En çok sevdiğim isimler, en değerli sanatçılar benim şarkılarımı okuyorlar. Ve yaşarken bana verilen en güzel hediye diye düşünüyorum. Bu gece hayatımın en güzel şiiri şu an sahnede yazılıyor.” ifadeleriyle konuşma yaptı..

İbrahim Tatlıses kimdir?

ibrahim tatlıses ile ilgili görsel sonucu

“Bu Zamana Kadar Gelmiş Geçmiş En Büyük Kalemsin”

Törenin sürpriz konuğu ise İzmir’den geceye canlı bağlanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses idi. Ahmet Selçuk İlkan ‘Unutulmayan Şarkılar Vol 2’ albümünde ‘Biz Ne Ayrılıklar Görmüş Adamız’ şarkısını söyleyen İbrahim Tatlıses, konuklara büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. Şarkıyı salondakilerle beraber dinleyip, gözyaşlarına tutulan İbrahim Tatlıses, uzun bir süre salonda alkışlandı. İbrahim Tatlıses, Ahmet Selçuk İlkan’a ‘Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en büyük kalemsin. Senin onlarca şarkını okudum. İyi ki varsın’ diyerek Ahmet Selçuk İkan’ı selamladı. Sanat Gecesinde her biri birbirinden kıymetli sanatçılar ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. Elif Karlı, Orhan Gencebay, Emel Müftüoğlu, Sami Özer, Emirkan, Dilan Çitak, Ceyhun Çelikten, Tuğba Özay, Selen Görgüzel Alkan, Ferman Toprak, Gurur Aydoğan önemli isimler arasındaydı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler