Ana SayfaÜnlülerAyşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar!

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız’dan İbrahim Tatlıses İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar!

İmparator İbrahim Tatlıses, 20 yıl boyunca aşk yaşadığı Ayşegül Yıldız ile evlenmiş, evliliklerinden bir kız çocukları dünyaya gelmiş ancak sonunda boşanmışlardı. İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu.  Ayşegül Yıldız, canlı yayında İbrahim Tatlıses ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte Ayşegül Yıldız’ın çok konuşulacak açıklamaları…

Ayşegül Yıldız: İbrahim Tatlıses bizi savunmadı!

Ayşegül Yıldız, ‘2. Sayfa’ programında İbrahim Tatlıses’le yaşadığı evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulundu…

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, evliliklerinin ikinci yılında kızları Elif Ada’yı kucağına almıştı. İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayşegül Yıldız, ‘2. Sayfa’ canlı yayın konuğu oldu. Ayşegül Yıldız, ‘2. Sayfa’ programında İbrahim Tatlıses’le yaşadığı evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ayşegül Yıldız, “İbrahim Bey’le tanıştığımda liseye gidiyordum, hayranı değildim. İbrahim Bey’le ilişkiye başladığımda 20’li yaşların başındaydım. ‘İmparator’ dizisini çekmek için İstanbul’a gelmiştim. Babama çok düşkün bir kız çoçuğuydum. Ben onun eksikliğini Tatlıses’le doldurmuşum. Aşk dediğiniz şey zamanla oluyor, birbirini tanıdıkça insan aşık olur. Bir ilişkinin başlaması için iki kişinin birbirini sevmesi gerekiyor. ‘Şimdi olur muydu?’ diye düşündüğümde onu bilmiyorum. İbrahim Bey’e, ‘beni aldatıyor musun’ diye sormam, sadece ‘bir şeyler duydum, bu doğru mu’ diye sorarım. Kendimi kandırmış gibi oldum. O silahlı saldırı olmasaydı belki evlenmezdi bilmiyorum, onu İbrahim Bey’e sormak lazım. İbrahim Bey’in hislerinden sevgisinden hiç süphe etmedim. ”

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses’in Tekrar Evlenmek İstediği Ayşegül Yıldız Kimdir?

Ben de onu çok seviyorum ama onunla bir daha evlenmemiz mümkün değil…

Ayşegül Yıldız’ın canlı yayın konuğu olduğu sırada ‘2. Sayfa’ya telefonla bağlanan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, “Barışsak da barışmasak da biz bir aileyiz. Onun bana emri olur. Evlilik teklifim hala geçerlidir. Burada da soruyorum; ‘Benimle evlenir misin? Ayşegül’e şarkı yazdım, Ayşegül Hanım’a aşığım. Aşık olmasam çocuk yapar mıydım? Ayşegül Hanım çok mütevazi ailesine bağlı biridir. Hiçbir eşimin başını boş bırakmam, hiçbirini yalnız bırakmam. Onu sevdiğimi saydığımı söylüyorum. ‘8’inci çocuğum geliyor’ demiştim ben. Dünyanın en kolay adamı benim” açıklamasında bulundu…Ayşegül Yıldız ise, Ben de onu çok seviyorum ama onunla bir daha evlenmemiz mümkün değil” şeklinde cevap verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler