Ana SayfaÜnlülerSıla'dan Dayak Yediği İddia Edilen Ziynet Sali Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Sıla’dan Dayak Yediği İddia Edilen Ziynet Sali Ateş Püskürdü!

Ziynet Sali, şarkıcı Sıla Gençoğlu tarafından darp edilerek kolunun kırıldığı yönündeki iddialara İnstagram hesabından yaptığı açıklamayla tepki göstererek, gerekli olan yasal işlemlerin başlatıldığını söyledi.

Sıla, Ziynet Sali’nin Kolunu Mu Kırdı?

“Sıla, Ziynet Sali’yi Darp Etti İddiası”

Ahmet Kural tarafından dövüldüğünü söyleyerek şikayetçi olan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun şarkıcı Ziynet Sali’ye şiddet uyguladığı iddiasına, Sali’den sert bir tepki geldi. Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, İnstagram’dan yaptığı açıklamada, tüm iddiaların yalan ve iftira olduğunu söyleyerek, yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda Sıla Gençoğlu’nun Ahmet Kuralla ayrı oldukları zamanlarda, şarkıcı Ziynet Sali’yi darp ettiği iddia edilmişti. Ahmet Kural Sıla olayında adı geçen şarkıcı Ziynet Sali’den bu iddialara sert bir tepki geldi.

“Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyım”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Hiç bir ilgisi olmadığı halde ısrarla olayların içine çekilmeye çalışıldığını söyleyerek, iddiaların yalan ve iftira olduğunu belirtti. Ziynet Sali yaptığı açıklamada, “Hiç bir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığırından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum.” dedi

“Yasal İşlemler Başlatıldı”

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali “Mevzubahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

“SIıla, Ziynet Sali’nin Kolunu Kırdı”

‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programda Sıla Gençoğlu’nun, şarkıcı Ziynet Sali’yi darp ettiği iddia edildi. Programın Whatsapp ihbar hattına gelen iddiaya göre Sıla Gençoğlu, Nişantaşı’nda bir otelde şarkcı Ziynet Sali’nin kolunu kırdı. Sali’nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün ortaya çıkması da bu iddiayı destekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler