Ana SayfaÜnlülerAyşegül Yıldız: İbrahim Tatlıses bizi savunmadı!

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız: İbrahim Tatlıses bizi savunmadı!

Ayşegül Yıldız: İbrahim Tatlıses bizi savunmadı! İbrahim Tatlıses’in evlenip boşandığı kızının annesi Ayşegül Yıldız’dan bomba yorum. Yıldız, “İbrahim Tatlıses bizi savunmadı” dedi. Detaylar haberimizde…

Derya Tuna’dan Ayşegül Yıldız tepkisi: Çok anlamsız buldum!

Ayşegül Yıldız’dan olay yaratacak İbrahim Tatlıses açıklaması

İmparator İbrahim Tatlıses, 20 yıl boyunca aşk yaşadığı Ayşegül Yıldız ile evlenmiş, evliliklerinden bir kız çocukları dünyaya gelmiş ancak sonunda boşanmışlardı. Ayşegül Yıldız, biten evliliğinin ardından “İbrahim Bey artık sadece çocuğumun babası. Arkadaşım değil, dostum değil.” şeklinde açıklamalarda bulunarak herkesi şoke etmişti.

İbrahim Tatlıses’in Tekrar Evlenmek İstediği Ayşegül Yıldız Kimdir?

İbrahim Bey artık sadece çocuğumun babası. Arkadaşım değil, dostum değil

Geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses ile yaşadığı 20 yıllık beraberliğinin ardından ilişkisi ve biten evliliği hakkında ilk kez konuşmuş ve “Tanıştığımızda ben 16, o 46 yaşındaydı. Hiçbir şeyden pişman değilim ama bu kadar yaş farkı doğaya aykırı. Şimdi böyle ilişkilere bakınca baştan “Yürümez” diyorum, İbrahim Bey artık sadece çocuğumun babası. Arkadaşım değil, dostum değil.” şeklinde dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer tartışması

Röportajında, Derya Tuna’nın “Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.” şeklindeki sözlerine karşılık vererek “Demek ki o tekkeyi çorba içmek için beklemiş.” diyen Ayşegül Yıldız, bu sözleri ile dikkat çekmişti.

Bugüne kadar çıkıp bizi savunmadı

Sözlerinin ardından eleştiri yağmuruna tutulan Ayşegül Yıldız’a sosyal medya hesabından bir takipçisi “İbrahim Bey kızını ve sizi korusun” diye yorum yazdı. Yıldız’ın bu yoruma karşılığı “Bugüne kadar çıkıp savunmadığı için bunlar cesaret edip konuşabiliyor zaten. Ben de ona kızıyorum. İşte ne diyeyim, herkesin can sağ olsun!” şeklinde oldu.

Ayşegül Yıldız’ın sitem dolu bu sözlerinin ardından gözler İmparator İbrahim Tatlıses’e çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler