Ana SayfaÜnlülerAhmet Selçuk İlkan'dan Aleyna Tilki hakkında canlı yayında mahkeme açıklaması

İlgili Postlar

Ahmet Selçuk İlkan’dan Aleyna Tilki hakkında canlı yayında mahkeme açıklaması

Ahmet Selçuk İlkan’dan Aleyna Tilki hakkında canlı yayında mahkeme açıklaması geldi. Ünlü söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, canlı olarak yayınlanan programda, Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İlkan, Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ı mahkemeye mi veriyor? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya!

Ahmet Selçuk İlkan’dan Aleyna Tilki mahkemesi açıklaması

Söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Kanal D ekranlarının hafta içi her sabah canlı yayınla izleyicisiyle buluşan programı 4 Kadın Zamanı’na bugün ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan telefon ile bağlandı. Aleyna Tilki davası ile ilgili çok önemli açıklamalar yapan ünlü isim “Biz daha bu şarkıyı duymadan internet sitelerinde ve sosyal medyada bu durumun çok ayıp olduğu, nasıl yapıldığı ve bu cüretkarlığın hesabı soruldu. Mesam şuan konuyu analiz ediyor ama vicdan mahkemesi gönül mahkemesi çok çok önemli, Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman çok önde isimler, onların öncülüğünde bunların yapılıyor olması başkalarına cüretkarlık veriyor.” dedi.

Ahmet Selçuk İlkan kimdir?

Kahkahalar havada uçuştu

Emek hırsızlığına da 4 Kadın Zamanı’nda espirili bir dille dikkat çekmeye çalışan İlkan, çok bilinen şarkılardan birer cümle alarak bir kolaj oluşturdu. Doğaçlama kolaj hem sunucuları hem de stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Aleyna Tilki kimdir?

Ahmet Selçuk İlkan, Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman hakkında daha önceden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: Benim yıllar önce yazdığım, ‘Yıllar Affetmez’ şarkısını maalesef Aleyna Tilki belki istemeden ama bizim şarkıların üzerinden söz yazarak okumuş oldu. Şarkının müziği ve melodisi bizden alınıp başka bir isimle lanse edildi. Bu bizi çok acıtıyor. Yani size ait olan bir güzelliğe birinin sahip çıkması ve hala yaşarken bunu yapmaları çok dokunuyor insana. Şu an MESAM’da şarkının analizi yapılıyor ne kadar benzerliği ve ne kadar alıntı olduğu konusunda. Tabii ki yasal haklarımız saklı kullanmak zorundayız. O zaman tüm şarkıları alalım yağmalayalım. Onlardan bir özür bekliyorum. Bu kötü bir örnek aynı zamanda. Bizden aldıkları şarkının adını, ‘Dipsiz Kuyum’ koymuşlar, oysa müzik dünyasının hazinesi bu kadar dipsiz değildir. Bizi de dipsiz kuyuya gömmesinler. Lütfen bize sevgilerini ve saygılarını göstermelerini bekliyorum. Bizim müzik kuyumuz onlarınki gibi dipsiz ve ipsiz kuyu gibi değildir.

Emrah Karaduman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler