Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen'in "seksi bıraktım" açıklamasını Haydar Dümen'e sordular

İlgili Postlar

Okan Bayülgen’in “seksi bıraktım” açıklamasını Haydar Dümen’e sordular

Okan Bayülgen’in “seksi bıraktım” açıklamasını Haydar Dümen’e sordular. Ünlü gazeteci Ahmet Hakan, Okan Bayülgen’in seksi bıraktığını açıklamasının ardından, konuyu Haydar Dümen’e sorduğunu söyledi. Haydar Dümen’in, Okan Bayülgen’in seksi bırakması konusundaki açıklamasına yorumu ne oldu? Ahmet Hakan, durumu nasıl aktardı? Detaylar haberimizde…

Okan Bayülgen:Uzun Bir Hayat İçin Seksi Bıraktım!

Okan Bayülgen’in “seksi bıraktım” açıklamasını Haydar Dümen’e sordu

Okan Bayülgen, verdiği bir röportajda seksi bıraktığını açıklamıştı. Bayülgen’in şaşırtan açıklamasının ardından Ahmet Hakan konuyu Haydar Dümen’e sorduğunu açıkladı. Ahmet Hakan, Haydar Dümen’den “Kadınlarımızı uyarıyorum: İnanmasınlar bu sözlere… Dümen yapıyor çakal.” yanıtını aldığını söyledi.

Okan Bayülgen kimdir?

Okan Bayülgen’den seks açıklaması

Okan Bayülgen, açıklamasında “Seksi bıraktım. Tamamen bıraktım ve çok rahatım. Çünkü bütün kötülüklerin anası seks. Buradan herkese söylüyorum. Un da yiyin, şeker de tuz da. Üç beyazdan kaçınmaya gerek yok. Kilo da alın, hiç sorun yok. Yeter ki seks yapmayın. Benim tavsiyem, uzun bir hayat için seksi bırakmak şart. Eskiden durmadan yeni bir isimle anılırdınız. Beğendiğim yok. Öyle bir isim göremiyorum. Açık söyleyeyim memleketin şu anki şöhretli hanımlarından hiçbirini beğenmiyorum! Beğensem zaten bu yaşla bu tecrübeyle ve inanılmaz fiziğimle beni zaten onlardan biriyle görürdünüz. Düşünsenize bu kadar güzel kızlarımız, var hepsi şöhret dünyasında bir arayıştalar, beni mi bulmayacaklar? Buluyorlar ama ben istemiyorum. Kızım 9 yaşını geçti, kendini kızıma adamış, istikrarlı bir baba olarak ona düzenli bir hayat vermek istiyorum. Artık ortalarda aşk hikayeleriyle uğraşamam. Kızımın beni paylaşacağı hiç kimse yok, olmayacak da!” şeklinde ifadelere yer vermişti. Evlilik konusunda gelen soruya ise “Tamamen kapandı. Seksi bırakınca nimetleri de çağlayarak geliyor. Her bakımdan faydalı oldu bana. Bir kere kavga gürültü yok hayatımda. Bir ferahlık, bir kendini işine adamışlık geldi. Zaten bizim toplumumuzda kimse o kadar sevişken değil. Müthiş anne babalarla tanışıyorum. Özellikle hanımlar… Boşanmış mesela. 15 yıl olmuş, hayatına kimse girmemiş. “E, ne yapıyorsunuz?” diyorum. “Valla çocuğumu büyütüyorum” diyor. Ben bunu zaten 20 küsur yıldır anlatmaya çalıştım. Bu işi yapıyoruz diye bizi her gece sevişiyoruz zannetmeyin. Hatta belki sizden az sevişiyoruz. Yıllarca beni bugün şu kadınla ertesi gün bu kadınla beraber diye gösterdiler. Ne oldu sonra? İki gün tek başıma çorbacıya gidince bu kez de “Okan gey mi?” dediler. Yahu ne alakası var? Çorbamı içiyorum işte.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler