Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Doktorundan Haberler Var!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Doktorundan Haberler Var!

Yaklaşık 5 aydır yoğun bakımda kalan ve sonrasında komdan çıkarak normal odaya geçebilen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den bir güzel haber daha geldi.

Mehmet Ali Erbil’in Doğum Gününden Detaylar…

Mehmet Ali Erbil’in Doktorundan Haberler Var!

Uzun zamandır yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaparak sevenlerini heyecanlandırmıştı. Sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil’in doktoru tarafından bu defa daha da güzel haberler verildi. Doktoru ünlü şovmenin artık espri yapmaya bile başladığı söyleyerek ailesini ve tüm sevenlerini sevince boğdu.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbi’de, ünlü şovmenin tüm yaşamsal davranışlarının normal düzeye ulaştığını açıklayarak Artık konuşabiliyor, az da olsa yemek yiyor. Üstelik seçim yapmıyor, hastane yemeğinden bile tadıyor. İnşallah güzel günler göreceğiz” dedi.

Doktor Jan Klod Kayuka Ünlü Şovmen Hakkında Bilgi Verdi

Mehmet Ali Erbil’in doktoru olarak adını duyuran İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Jan Klod Kayuka, ünlü şovmen’in sağlık durumu hakkında şu bilgileri sevenlerine iletti; “Çok olmamakla birlikte ağızdan besleniyor. Ruh haline göre dönem dönem espri bile yapıyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler