Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir'in Doğum Gününde Karavanını Güllerle Kim Kapladı?

İlgili Postlar

Demet Özdemir’in Doğum Gününde Karavanını Güllerle Kim Kapladı?

Star Tv ekranlarında izlenilen Erkenci Kuş dizisinin yetenekli oyuncusu Demet Özdemir, bugün doğumgününü kutladı. Tam 27 yaşına giren güzel oyuncu Özdemir güllerle donatılmış karavanının videosu sosyal medya hesabından paylaşırken, gülleri gönderenin ise ünlü oyuncu Can Yaman olduğu öne sürüldü, Detaylar Haberimizde..

Can Yaman ve Demet Özdemir’den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı!

Demet Özdemir’in Doğum Gününde Karavanını Güllerle Kim Donattı?

Star Tv ‘nin Erkenci Kuş dizisi ile ününe ün katan yetenekli oyuncu Demer Özdemir u gün yeni yaşına girdi. 26 Şubat 1992 yılında doğan güzel oyuncu Demet Özdemir’in doğum gününü bugün ilk olarak kendi abisi ve ablası kutladı. Akşama doğru ise yakın dostlarıyla beraber evinde doğum günü partisi yapan Demet Özdemir için havai fişek gösterisi de yapıldı.

Demet Özdemir kimdir?

Karavaı Güllerle Donatıldı

Demet Özdemir, bugün dizi setine geldiğinde ilginç bir sürpriz ile karşılaştı. Dizide kullandığı karavanının güllerle donatıldığını gören güzel oyuncu o anları Instagram hesabından takipçileri için yayınladı. Özdemirin o gülleri adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Can Yaman’ın gönderdiği öne sürülürken takipçileri yorumlar yaptılar. ” Bu güller Can Yaman’dan mı?” ifadeleriyle soru soran takipçilerine açıklama yapmayan güzel oyuncunun videosunu yayınlarken kırmızı kalp koyması da gözlerden kaçmadı.

İşte Demet Özdemir’in Güllerle Kaplı Karavanın Görüntüleri;

Oyuncu Fatma Toptaş’ta Özel Bir Paylaşımla Doğum Gününü Kutladı

Sosyal medya hesabından bir çok arkadaşı Demet Özdemir’in doğum gününü kutlayan paylaşımlar yaptılar. Bir zamanlar aynı dizide abla kardeşi oynayan Fatma Toptaş da kendi Instagram sayfasından Demet Özdemir ile birlikte çekildiği fotoğrafı özel bir not yazarak paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler