Ana SayfaDedikoduCan Yaman ve Demet Özdemir'den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı!

İlgili Postlar

Can Yaman ve Demet Özdemir’den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı!

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’ta iki aşığı oynayan ve gerçek hayatta da sevgili oldukları konuşulan Can Yaman ve Demet Özdemir’den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı! detaylar haberimizde..

Aşk Dedikodularına Karışan İkiliden İddiaları Doğrular Nitelikte Poz

İkilinin sürekli isimleri aşk dedikodularına karışıyor Sosyal medyadan iddiaları doğrular nitelikte poz geldi. Bir çok kişi tarafından beğenilen oyuncu Can Yaman sosyal medya Instagram hesabından, rol arkadaşı ve dizideki aşkı Demet Özdemir’le olan oldukça samimi pozunu, “Önümüzdeki 2 bölüm gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı gözlükle olacağım, ama aşk dolu bakışmalardan bir şey eksilmeyecek” notuyla paylaştı.

Can Yaman Kimdir?

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir Ayrılık Sonrası “Seçkin’le Ayrılık Sebebim Can Değil” Açıklamasını Yapmıştı

En son Seçkin Özdemir’le bir birliktelik yaşayan Demet Özdemir‘in ayrılık gerekçesi olarak dizideki partneri Can Yaman’la olan yakınlaşması olduğu bir çok kişi tarafından iddia edilmişti. Demet Özdemir, “Seçkin Bey’le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?” sorusu üzerine “Ne alaka… Olur, mu öyle şey?” yanıtını vererek iddiaların doğruluk payı olmadığını dile getirmişti. Lakin yakışıklı oyuncu Can Yamanın son paylaşımı iddiaların tekrar gündeme gelmesine vesile oldu Can Yaman ve  Demet Özdemir’in hayranlarının kafası oldukça karışmış durumda.

Can Yamanın paylaşımı sonrasında Demet Özdemir’den tekrar gün yüzüne çıkan iddialara yönelik herhangi bir açıklama gelmedi. İkili arasındaki çıkan aşk dedikodularının gerçeklik payı Can Yaman’ın son paylaşımdan sonra oldukça yüksek görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler