Ana SayfaKimdirAyten Soykök Kimdir?

İlgili Postlar

Ayten Soykök Kimdir?

Bir çok dizi ve filmden tanıdığımız sevilen oyuncu Ayten Soykök Kimdir? Ekranların tanınan yüzü Ayten Soykök hakkında merak edilen her şey Ayten Soykök Kimdir? Haberi ile sizlerle


Bugün Doğan Ünlüler

Ayten Soykök Aslen Nereli? Ayten Soykök Şuan Kaç Yaşında? Ayten Soykök Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Ayten Soykök aslen İstanbulludur Şuan 43 yaşında olan oyuncunun nurcu ise Kova’dır

Ayten Soykök Kimdir?

Asıl adı Ayten Soykök Tokgöz olan oyuncu 2 Şubat 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bir çok usta oyuncu gibi Müjdat Gezen Tiyatrosunda eğitim alan Ayten Soykök, İlk projesi olarak 1997 yılında Baba evi dizisinde Özlem rolüne hayat vererek oyunculuğa adım attı. Aynı yıl Ruhsar, Sıdıka ve Yasemince gibi bir çok onemli projede yer alan Ayten Soykök, 1998 yılında Üçüncü Sayfa ile 2000 yılında usta oyuncu Metin Akpınar’ında oynadığı Abuzer Kadayıf filmlerinde de rol aldı.

 

ayten soykök kimdir ile ilgili görsel sonucu

Ayten Soykök 2003 yılında ise başrollerini Gülben Ergen ve Ali Sürmeli‘nin paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde ki Hatice Sultan karakteri ile Türkiye’de tanınan bir yüz haline geldi. 

Ali Sürmeli Kimdir?

2007-2008 yıllarında ise Reşat Nuri Güntekin’in romanından uyarlanan Dudaktan Kalbe dizisinde Enise karakterine hayat veren  Ayten Soykök, 2010-2013 yılları arasında ise başrollerini, Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya ve Selen Soyder’in paylaştığı Lale Devri dizisinde 4 sezon boyunca Reyhan Ilgaz rolünde oynadı. 2013’ün Temmuz ayında diziden ayrıldı.

 2013 yılında ise Ayten Soykök,Yılmaz Erdoğan’ın Kelebeğin Rüyası filminde rol aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler