Ana SayfaÜnlülerBengü'nün Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Bengü’nün Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Bengü’nün bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Geçtiğimiz Ağustos ayında Selim Selimoğlu ile hayatını birleştiren ünlü şarkıcı Bengü hakkında hamile olduğu iddia ediliyordu. Hakkında çıkan haberlerden sonra bir müddet sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi sosyal medya hesabından vermişti. 16 haftalık hamile olduğunu söyleyen başarılı ve güzel şarkıcı, bebeğinin cinsiyetiyle ilgili sorular karşısında yanıt vermemişti. Ünlü sunucu Ece Erken, bugün canlı yayında Bengü’nün bebeğinin cinsiyetini açıkladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bengü’den Hamilelik Müjdesi Geldi!

Bengü’nün bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Bengü’nün bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Selim Selimoğlu ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Bengü’nün, bir süredir bebek sahibi olmak istediği ve tedavi gördüğü iddia ediliyordu.

Evlendikten sonra anne olmak için vakit kaybetmeyen ünlü şarkıcı hakkında en son, geçtiğimiz Kasım ayında Ebru Gündeş ve Işın Karaca gibi birçok ünlünün doktoruna tedavi olmak üzere başvurduğu konuşulmuştu.

Ünlü şarkıcı Bengü, hamilelik müjdesini paylaştığı bu fotoğraf ile vermişti.
Ünlü şarkıcı Bengü, hamilelik müjdesini paylaştığı bu fotoğraf ile vermişti.

Bengü kimdir ?

Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hamile olduğunun müjdesini veren ünlü şarkıcı, “Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor. 16’ıncı haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum… Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için… Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada…Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz…Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen, dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun…Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz.” ifadesini kullanmıştı.

Hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan bu haberin ardından ünlü sunucu Ece Erken, bugün canlı yayında Bengü’nün bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Kendisinin sunduğu Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında kendisine gelen istihbaratı açıklayan Ece Erken, ünlü şarkıcının kız bebek beklediğini söyledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler