Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Selçuk Yöntem, Kıbrıs'ta Hüsrana Uğradı

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem, Kıbrıs’ta Hüsrana Uğradı

Usta oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem, kuzey Kıbrıs’ta bir emlakçı tarafından dolandırıldığını öne sürerek polise başvurdu. Selçuk Yöntem’in şikayeti ile gözaltına alınan emlakçı kadın, Selçuk Yöntem’den nakit aldığı 350 bin Türk lirasını bir tefeciye ödediğini açıkladı.

Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem, Kıbrıs’ta Dolandırıldı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafında ev satın almak için tamı tamına 350 bin lira emlakçıya ödeme yapan usta oyuncu Selçuk Yöntem, ödeme yaptığı emlakçı kadın tarafından dolandırıldığı nı düşürenek polise başvurdu. Dün Girne Polis Ekiplerine başvurarak, emlakçı kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayet etti.

Selçuk Yöntem Kimdir?

selcuk-yontem-ve-beren-saat-10-yil-aradan-sonra-ayni-projede-biraraya-geliyor

Öğrenilen bilgilere göre usta oyuncu Selçuk Yöntem, Girne’de alacağı ev için 350 bin tl. olarak kapora verdiğini polis verdiği ifadesinde açıkladı. İfadesinde Selçuk Yöntem’in, “Parayı vermeme rağmen evide alamadım, paramıda geri alamadım” ifadeleriyle şikayette bulundu. Selçuk Yöntem’in, 350 bin tl olarak ödediği nakitinin  kendisine geri iade edilmesini taleb etti.

Emlakçı Selçuk Yöntemin Kaporasıyla Tefecilere Ödeme Yaptı!

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’in polise verdiği suç duyurusuna istinaden emlakçı kadın Y.T., Girne’de gözaltına alındı. Emlakçı kadının ünlü oyuncudan parayı aldığını kabul ettiği ve “Mecbur kaldım tefeciye ödeme yapmak zorundaydım” dediği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler