Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'ten Ayrılan Sadettin Saran'ın Yeni Sevgilisi Kim?

İlgili Postlar

Emina Jahovic’ten Ayrılan Sadettin Saran’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Şarkıcı Emina Jahovic ile aşk yaşayıp yeni ayrılan ünlü iş adamı Sadettin Saran’ın, Kim Kardashian’a tıpatıp benzerliğiyle ünlenen hangi güzelle aşka yelken açtı?Detaylar Haberimizde..

Emina Jahovic’ten Ayrılan Sadettin Saran’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Geçtiğimiz yılın sonuna doğru Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ile birlikteliğini tamamlayan ünlü iş insanı Sadettin Saran, bir güzelle yepyeni bir aşka yelken açtığı iddiası Magazin Gündemine bomba gibi düştü.

Saadettin Saran kimdir?

Sadettin Saran’ın Yeni Sevgilisi, Kim Kardashian’ın Tıpatıp Benzeri!

Türkiye’nin gözde iş adamlarından olan Sadettin Saran’ın, Amerika’da mankenlik ve oyunculuk yapan, hatta Kim Kardashian’a benzerliği ile üne kavuşan Metisha Schaefer ile birlikte oldukları öne sürüldü. ünlü güzel Metisha Schaefer Almanya’da doğmuş, yaklaşık 8 yıldır Miami’de yaşıyor ve orda çalışıyor. ünlü model Metisha Schaefer aslında Samsunlu ve gerçek adı Mehtap Yavuz olarak biliniyor.

sadettin saran ile ilgili görsel sonucu

 

Daha öncesinde kendisiyle yapılan bir ropörtajında Metisha Schaefer “Aslında her zaman Türk olduğumu gururla söylemişimdir.Bazı insanlar Türk olduğuma şaşırıyor. Türk olmak çok gurur verici. Bizim kültürümüz hiçbir yerde yok”  ifadeleriyle magazinin dikkatini çekmişti.

 

Emina Jahovic Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler