Ana SayfaÜnlülerSibel Can'ın Dolandırıcılık Davası Sonuçlandı

İlgili Postlar

Sibel Can’ın Dolandırıcılık Davası Sonuçlandı

Türkiye’nin güçlü seslerinden olan güzel şarkıcı Sibel Can’ın satın aldığı otomobilin 2. el çıkmasıyla ilgili davasında mahkeme karara vardı. Hapis ve para cezasına varılan mahkeme sonuç ne oldu? Detaylar Haberimizde..

Sibel Can’a 500 Bin Dolarlık Tazminat Şoku!

Sibel Can’ın Sıfır Otomobil Dolandırıcılığı Davası Sonuçlandı!

Güzel şarkıcı Sibel Can, sıfır olarak satın aldığı otomobilin 2. el olarak çıkması sonucunda aracı satan şirketi dava etmişti. Geçtiğimiz gün karara varan mahkeme, satın aldığı aracı satan şirketin sahibi Şahin Mehmet Çelik aleyhinde Nitelikli dolandırıcılık suçlarından 4 yıl hapis ve 80 bin TL adli para cezası onanmasına karar verdi.

Sibel Can kimdir?

Dava Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülürken duruşmaya, tutuksuz yargılanan davalı şirketin sahibi Şahin Mehmet Çelik ile davacı şarkıcı Sibel Can katılmazken; her iki tarafın vekilleri olarak  avukatları temsil etti. Sibel Can’ın avukatı olan Bülent Ernas, davalının cezalandırılmasını isterken, Davalı Şahin Mehmet Çelik’in avukatı Çağatay Uygun ise dolandırıcılık suçunun oluşmadığını ifade ederek müvekkilinin beraatini mahkemeden taleb etti.

Hapis Cezasını Paraya Çevirmedi Ve Cazeyı Ertelemedi.

Yüce mahkeme, davalı şirket sahibi Şahin Mehmet Çelik hakkında “Nitelikli dolandırıcılık” suçunu gerçekleştirdiğini belirterek 4 yıl hapis ve 80 bin tl para cezasına ödemesine kararı tayin etti. Mahkeme heyeti, sanık şirket sahibi Şahin Mehmet Çelik hakkında olumlu kanaate varamadığından cezada indirim sağlamadı. 4 yıllık hapis cezasını paraya çevirmedi ve de cazeyı ertelemedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler